12.04.2022
Amber Heard si Johnny Depp se vad la tribunal. Decizia actritei inainte de confruntarea din instanta

Amber Heard si fostul ei sot, Johnny Depp, se confrunta la tribunal, dupa un proces deschis in 2018 de actorul de 58 de ani. Actrita a luat o decizie de ultim moment pentru a nu influenta in vreun fel actiunea in instanta.

Amber Heard, care a fost casatorita cu Johnny Depp in perioada 2015-2017, va da piept cu actorul la tribunal in urmatoarele saptamani. Procesul, intentat de Depp in 2018, are loc in Virginia.

Actrita a anuntat pe retelele sociale ca nu va mai posta nimic pe social media cat timp va dura procesul.

Voi fi offline pentru urmatoarele cateva saptamani. Dupa cum stiti, voi fi in Virginia unde il voi infrunta pe fostul meu sot, Johnny Depp, la tribunal”, a scris actrita, explicand si motivul pentru care se judeca acum cu actorul de 58 de ani. 

Johnny ma da in judecata pentru un articol de opinie pe care l-am scris in Washington Post, in care mi-am amintit experienta cu violenta si abuzul domestic. Nu i-am spus numele niciodata, ci mai degraba am pomenit de pretul pe care femeile il platesc ca sa vorbeasca in public impotriva barbatilor in putere. Continui sa platesc acel pret, dar sper ca atunci cand acest caz se va finaliza voi putea trece mai departe, la fel si Johnny”, a adaugat actrita.

Cristina Miron a intrat in gura lumii! Vezi ce a raspuns jurnalista carcotasilor care o critica pentru kilogramele in plus, dar si pentru felul in care arata: „Mie imi place ca lumea imi scrie, ca am hateri.”- VIDEO

Cei doi mai au o lupta in instanta, demarata de actrita, care judeca acuzatiile de abuz fizic si sexual formulate de Amber Heard.

Amber Heard si Johnny Depp, proces de calomnie de 50 de milioane $

Johnny Depp a chemat-o in judecata pe fosta sotie, pe care o acuza de calomnie. Actorul a negat ca a fost violent cu ea si a catalogat acuzele ei o incercare de a-l discredita in fata lumii.

Depp ii cere fostei sotii daune de 50 de milioane de dolari, dupa ce actrita a semnat un articol considerat denigrator la adresa lui.

Avocatii actorului spun ca articolul sugereaza in mod fals ca Amber Heard, in varsta de 35 de ani, a fost abuzata fizic si sexual de Depp cand erau casatoriti.

Articole din aceeasi categorie