01.05.2023
Unul dintre cei mai cunoscuti jurati „Masterchef” a murit. Fanii sunt in stare de soc - FOTO

Unul dintre juratii emisiunii „MasterChef Australia”, Jock Zonfrillo, a murit la doar 46 de ani. Pana in acest moment, cauza decesului nu a fost facuta publica.

Tristul anunt privind misterioasa diparitie a lui Jock Zonfrillo, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Australia, a aparut pe pagina de Facebook a emisiunii, iar mai apoi vestea a fost preluata de mai multe publicatii internationale, printre care The Guardian si BBC. De asemenea, moartea sa a fost confirmata de Network 10, chiar in ziua in care trebuia sa difuzeze premiera noului sezon  „MasterChef”.

Fiica Doinei Sulac a implinit 18 ani! Vezi cum arata acum Nicoleta si ce mesaj de felicitare i-a scris mama ei - FOTO

Hotarat, talentat si cu multa seriozitate, Jock s-a nascut la Glasgow dintr-un tata italian si o mama originara din Scotai. Acest lucru i-a permis sa fie influentat, in tot ceea ce gatea, de ambele culturi culinare. Pasiunea lui pentru mancare, dar si dorinta de a-si cumpara o motocicleta, l-au facut sa isi doreasca sa gateasca ca un profesionist, inca de la varsta de 12 ani.

Dragostea si pasiunea lui Jock pentru mancare l-au facut sa devina unul dintre cei mai tineri studenti culinari, care a facut o ucenicie la „The Turnberry Hotel”. Atunci, avea doar 15 ani. Doar doi ani mai tarziu, el lucra deja cu celebrul Marco Pierre White la Restaurantul sau omonim „Macro Pierre White”. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu bucatari de renume mondial, in restaurante din intreaga lume. Talentul sau l-a vazut sa straluceasca in cele mai formidabile bucatarii din lume si a deschis Bistro Blackwood si Restaurant Orana in Adelaide, dupa ce s-a mutat in Australia.

George Burcea e pe val in SUA! Datorita rolului lui Lurch din Wednesday, e idolul tuturor - FOTO

Restaurantul Jock Orana a fost recunoscut cu ravnita distinctie de trei palarii atat in ​​2019, cat si in 2020 si a primit, de asemenea, premii globale, acceptand prestigiosul Premiu Mondial Basque Culinary in 2018. In 2019, Jock a fost numit jurat la MasterChef Australia, in care a fost foarte mandru sa provoace si sa antreneze concurentii si, desigur, sa inspire o natiune de bucatari acasa. Carisma lui Jock, simtul umorului rau, generozitatea, pasiunea si dragostea pentru mancare si familia lui nu pot fi masurate. Zonfrillo era casatorit si avea patru copii. Emisiunea MasterChef Australia nu va fi difuzata in aceasta saptamana.

Articole din aceeasi categorie