01.05.2023
George Burcea e pe val in SUA! Datorita rolului lui Lurch din Wednesday, e idolul tuturor - FOTO

Nimeni nu se astepta ca un simplu rol sa-i aduca celebritatea lui George Burcea, actorul care a fost casatorit cu Andreea Balan si acum are o relatie cu Viviana Sposub. Este vorba de rolul lui Lurch din Wednesday, datorita caruia este invitat acum peste tot in lume. Trebuie sa ai doar rabdare ca sa ti se implineasca visele.

Devenit celebru la Hollywood si in toata lumea cu rolul majordomului Lurch din Wednesday, George Burcea35 de ani) si iubita lui Viviana Sposub s-au mutat la New York. Si asta pentru ca si el si Victor Dorobantu, interpretul lui Manuta, sunt chemati la o multime de evenimente, unele din ele chiar foarte bine platite. Dupa ce au fost la premiera din Los Angeles a serialului, unde au stat pe covorul rosu alaturi de numele grele precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci, cei doi actori au inceput sa primeasca invitatii in strainatate. George Burcea este invitat peste tot, i se pune la dispozitie limuzina si tot felul de conditii de cinci stele.

Daca in urma cu cateva luni a dat autografe pe postere si materiale promotionale pentru fani si si-a sporit contul cu zeci de mii de euro, acum George Burcea este la un eveniment din seria Comic Con, din Las Vegas, unde da din nou autografe. Actorul a publicat pe retelele de socializare imagini de acolo si a scris langa acestea „First day of Comic Con in Las Vegas. Ma simt atat de binecuvantat”. Iar acesta nu este primul la care participa, caci zilele viitoare va zbura in Costa Rica, in perioada 5-7 mai, la Comic Con - un eveniment organizat cu actori din serialul devenit celebru deja.

Vasile Macovei s-a logodit! Vezi cat de frumos si-a cerut iubita in casatorie - FOTO

Se aude ca pentru astfel de evenimente vedetele pot primi pana la 20.000 de euro pentru cateva zile in care stau de vorba cu fanii, isi fac fotografii cu ei si dau interviuri despre serial.

Posibil ca anul 2023 sa fie unul foarte important pentru George Burcea. Dupa ce a dat lovitura, reusind sa fie cooptat intr-o productie Netflix cu buget mare, serialul Wednesday regizat de Tim Burton, care ii are in rolurile principale pe Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega si Christina Ricci, actorul a fost anuntat, potrivit surselor Click!, ca rolul sau, Lurch, soferul familiei Addams, va primi o importanta mai mare in cel de-al doilea sezon. „George nu are voie sa dea detalii despre proiectele pe care le are prin contract. De aceea nici nu va declara nimic in urmatoarea perioada”, ne-au marturisit surse din apropierea actorului.

Articole din aceeasi categorie