08.06.2023
Un celebru designer roman s-a stins din viata la 43 de ani. Anuntul oficial facut de politisti despre cauza decesului

Soc in lumea modei. Stephan Pelger, unul dintre cei mai talentati si cunoscuti designeri din Romania fost gasit mort. Avea doar 43 de ani. Potrivit primelor informatii, creatorul de moda s-ar fi spanzurat. A fost descoperit de un vecin. 

Celebrul creator de moda Stephen Pelger si-a pus capat zilelor. Chiar daca in mediul online afisa intotdeauna un zambet larg, in spatele acestuia se ascundea o tristete care, pentru el, a devenit grea de suportat. Apropiatii vorbesc despre o depresie profunda de care at fi suferit creatorul de moda.  

Prima ei piesa are peste 100 de mii de vizualizari! Fata cu acordeonul, Reghina-Alexandrina: „A fost o combinatie din inspiratie, dar si munca cu profesoara mea” - VIDEO

Un vecin a dat alarma, iar la fata locului au ajuns politistii si un echipaj medical. Medicii nu au mai avut ce sa faca decat sa constate decesul.  Politistii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate imprejurarile in care designerul si-a pierdut viata.

„La data de 8 iunie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 8 au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul ca intr-o locuinta, din Sectorul 2, se afla o persoana decedata. La fata locului s-au deplasat politistii, precum si un echipaj medical care a constat decesul persoanei. In vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri. Trupul neinsufletit urmeaza a fi transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei", se arata intr-un comunicat al Politiei Bucuresti.

Felicia Dunaf - din nou despre muzica! „Eu iubesc munca, munca ma iubeste pe mine si noi suntem un tot intreg”. Ce concert organizeaza interpreta - VIDEO

Stephen Pelger era unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din Romania. El s-a ocupat de tinutele celor mai cunoscute vedete din tara vecina si se numara printre preferatii lui sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, in materie de vestimentatie. Se pare ca in ultima vreme, intampina unele probleme de sanatate. Intr-un interviu recent el s-a plans ca sufera de insomnie cronica. In 2018, Stephan Pelger a suferit o trauma severa cand, fiind la Cannes, a fost batut si jefuit de doua femei. Incidentul l-a marcat profund pe creatorul de moda. Intre timp agresoarele lui au fost condamnate pentru tentativa de omor si talharie. Moartea lui Stephan Pelger a creat o adevarata unda de soc printre prietenii si cunoscutii lui. 

Articole din aceeasi categorie