08.06.2023
Felicia Dunaf - din nou despre muzica! „Eu iubesc munca, munca ma iubeste pe mine si noi suntem un tot intreg”. Ce concert organizeaza interpreta - VIDEO

Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Felicia Dunaf, care a dat mai multe detalii despre minunatul concert pe care il organizeaza.

Cu un an in urma, Felicia Dunaf era in platoul O Seara Perfecta, iar universul a decis ca si anul acesta in aceeasi zi sa fie acelasi loc. „Anul trecut in aceasta zi, tot eram aici la O Seara Perfecta si cumva e coincidenta sau universul asa a vrut. Si uite ca anul acesta sunt din nou aici si am venit sa vorbim despre minunatul concert care va avea loc pe data de 23 iunie”.

„Noi multe concerte am avut cu orchestra superbe, inclusiv cu pop symphony. Dar prima editie a concertului Tara Mica Cantec Mare, care a avut loc pe data de 12 februarie la Palatul National, unde biletele au fost sold out cu mult timp inainte de concert. Noi multe concerte am avut da asa ca acesta eu nu stiu, lumea ne aplauda minute in sir, noi nu puteam pleca de pe scena, probabil asta este cel mai placut pentru un artist care se afla in scena”, a mai adaugat Felicia.

Fostul ei sot a plans cand a aflat ca a ramas fara picioare! Marcela Paladi, sincera dupa divort: „I-am spus sa isi refaca viata, iar el a acceptat...” - FOTO

Felicia Dunaf a marturisit si despre piesele pe care le va interpreta la acest concert, dar si emotiile pe cre le simte la astfel de concerte mari:„Eu sunt foarte entuziasmata pentru ca atat de mult imi plac piesele pe care le voi canta in concert, nu ca celelalte nu mi-au placut, ba din contra chiar prima repetitie pe care am avut-o pentru concertul din iarna. Dupa ce am interpretat piesele, Adriano imi spune tie asa de bine iti merg piesele estea pe voce, parca e pentru tine scrisa piesa asta. Si cumva si eu m-am simtit foarte libera pe scena, stii cand abia astepti sa iesi in scena si sa canti. Asa emotii aveam la concertul precedent si sunt sigura ca acum va fi la fel poate chiar mai bine”.

Felicia are ceva idei si la capitolul tinute, aceasta a dezvaluit un detaliu in premiera. „Piesele sunt cumva diametral opuse ca stil si ca gen muzical si deja ma gandesc cum sa ma imbrac, in ce culoare sa ma imbrac ca sa reprezinte piesa. O sa cant piesa Anastasiei Lazariuc, Tu esti ca marea si cumva mi-as fi dorit sa fie ceva albastru, vaporos. Nu stiu daca se va primi dar eu voi incerca sa fie totul asa intr-un complex”.

Lansare de film la Presedintie! Sefa statului, Maia Sandu, a venit la premiera: „Abia dupa proiectie am aflat ca e in sala...” - FOTO

Felicia are si band-ul ei, aceasta a dezvaluit detalii si despre proiectul sau despre care nu a mai vorbit pana acum.„Data trecuta am fost aici la inceput de februarie si spuneam despre un proiect, este vorba depre band-ul meu care se numeste foarte modest Dunaff Band. Suntem o echipa foarte si foarte faina, o echipa profesionista, eu ii ador pe toti baietii mei cu care noi lucram. Pe scena suntem cinci dar in backstage suntem mult mai multi. E ceva la care eu am visat de foarte mult timp si cumva vizualizam, ma gandeam ce sa fac, cum sa fac, cu cine sa lucrez si uite ca iarasi spun ca nu exista coincidente, dar asa sa primit intr-o zi totul sa fie pus la punct”.

Fiind intrebata ce planuri are cu bandul ei, ce urmeaza sa faac, Felicia a marturisit: „Pe mine m-au intrebat cate evenimente vreau sa am anul acesta si eu am zis ca macar vreo 30 si ei imi spun cum adica doar 30, ridicate mai sus. Uite ca incetisor vizualizam, crestem la un alt nivel demn de munca. Si eu am zis ca niciodata eu nu sa ma jalui ca eu obosesc, mai ales dupa pandemie si dorm un pic, ma trezesc beau o cafea si merg inainte. Eu iubesc munca, munca ma iubeste pe mine si noi suntem un tot intreg”.

Artista face ceea ce ii place, iar din cauza aceasta ea nu oboseste, pe langa toate ea are doar uneori cate o zi libera in saptamana. „Trei zile de odihna e prea mult, eu o zi am libera in saptamana, catedoata daca nu am repetitii sau alte intalniri de lucru. Eu mereu spun ca toata ziua o sa stau in pat si nimic nu o sa fac si eu stau cate o ora si ceva in pat si eu imi dau seama ca mie ceva nu-mi ajunge”.

Articole din aceeasi categorie