08.10.2024
Pavel Stratan, mesaj emoționant de ziua fiicei lui! Câți ani a împlinit Cleopatra, dar și ce imagini rare a postat interpretul - FOTO/VIDEO

Frumoasa și talentata Cleopatra Stratan a apărut pe lume la data de 6 octombrie 2002, iar recent a împlinit deja 22 de ani.

„Ca astăzi, cu 22 de ani în urmă, s-a născut cel mai cuminte, ascultător și modest copil din lume, având cei mai norocoși părinți de pe pământ”, a mentionat artistul pe Instagram, în descrierea unui video în care e alături de fata lui.

„La mulți ani, scumpa noastră Cleo”, a mai scris artistul.

Cu steaguri în mână, muzica lui Gabriel Nebunu pe fundal şi chipul artistului imprimat pe tricouri, aşa şi-au făcut apariţia câţiva moldoveni pe aeroportul din Chişinău. Mai multe detalii afli astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

Nici internauții n-au ezitat și au „inundat-o” pe interpretă cu mesaje: „La multi ani binecuvântați”, „La mulți ani fericiți”, „Multă sănătate și fericire, alături de cei dragi. La mulți ani, Cleopatra”.

Pavel Stratan este un cântăreț și textier de muzică folk și pop. Muzica pe care o face nu poate fi catalogată. Este un amestec de stiluri. Nu se știe exact cât la sută este inspirație și cât la sută muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piață.

A plecat în Italia pentru viitorul copilului ei și a ajuns proprietara unui restaurant de renume mondial! Povestea Raisei Candu: „ Într-o zi au venit niște prieteni de-ai proprietarului, au deschis ușa și...” - VIDEO

Cleopatra Stratan este o cântăreață născută în Republica Moldova. Este fiica artistului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează La vârsta de trei ani. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. 

SURSA FOTO: GOOGLE, INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie