23.04.2023
Te topesti dupa el! Luciana Spinu - primele imagini cu chipul fiului sau, Marius: „Puiul nostru, astazi are o luna” - FOTO

Fiul cel mic al Lucianei Spinu a implinit 1 luna. Cu aceasta ocazie, interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram o postare emotionanta.

„Puiul nostru, astazi are o luna! Universul a vrut ca noi sa facem cunostinta mult mai devreme decat ne-am asteptat, si venit ca o minune si chiar cred ca esti minunea noastra...”, a mentionat Luciana pe social media.

De asemenea, ea a adaugat: „Aparitia ta in viata noastra a adus atata liniste, culoare, magie, recunostinta... Nu am cuvinte... Atata fericire si pentru Stelian... Ma topesc cand vad cat de tare te iubeste si cu cata gingasie te „dragosteste”. Voi sunteti forta aripilor mele, voi sunteti zambetul meu, sunteti TOTUL meu... Sa cresti mare, Marius! Ingerasii nostri, sa ne fiti sanatosi ca de restul o sa avem noi grija!”

Totodata, Spinu a decis sa posteze si o imagine emotionanta in care il tine in brate pe micutul Marius.

Shakira a avut parte de o surpriza neplacuta cand a ajuns la vila din Miami. Isi cauta deja o alta casa in care sa stea cu copiii

Aceasta este prima fotografie in care se poate observa indeaproape chipul baietelului.

„Felicitari si multe lunite ingerasului vostru.”, „Multe lunite sanatoase,senine si pline de dragoste sa aveti.”, „La multe lunite.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

Luciana Spinu a nascut cel de-al doilea copil dupa aproape 2 ani de cand s-a stins din viata sotul ei, compozitorul Dorin Ieseanu, pe 24 martie 2021.

Marcela Paladi - tot mai aproape sa-si indeplineasca visul de a merge din nou! Tanara este in drum spre Germania. Vezi mesajul pe care l-a publicat pe retelele de socializare - FOTO

Articole din aceeasi categorie