25.06.2022
„Sotia si copiii zboara la Moscova”! Ce spune producatorul lui Iurii Shatunov despre inmormantarea artistului si problemele de sanatate cu care s-a confruntat acesta

La varsta de 48 de ani s-a stins din viata unul dintre cei mai indragiti artisti din Rusia, solistul trupei „Laskovii Mai”, Iurii Shatunov. Directorul si producatorul artistului a povestit cum se pregateste familia acestuia de inmormantare.

„Iura nu s-a plans niciodata de sanatatea lui, de inima lui, nu avea nici o problema cu asta.”, a spus producatorul lui Shatunov, Arkadii Kudryashov, pentru StarHit.

De asemenea Arkadii a mentionat ca familia artistului va fi prezenta la inmormantare: „Sotia si copiii zboara acum la Moscova, vor fi in curand”.

Sharon Stone a avut 9 avorturi spontane! Ce destainuiri a facut actrita

Conform celor spuse de producator, Iurii intentiona sa-si viziteze familia in viitorul apropiat. „Avea in gand sa zboare la ei in zilele urmatoare. Va fi inmormantat desigur ca, in capitala. Unde? Inca nu stim, momentan organizam ceremonia de rams bun.”, a explicat Arkadii.

Iurii Shatunov s-a stins din viata la varsta de 48 de ani in urma unui atac de cord.

A plecat prea devreme! Iurii Shatunov - fotografii rare din copilarie, dar si din timpul carierei sale. Detalii nestiute din viata artistului - FOTO

Articole din aceeasi categorie