25.06.2022
Charlize Theron s-a vopsit bruneta. Actrita va aparea in filmul „The Old Guard 2” - FOTO

Charlize Theron si-a luat complet admiratorii prin surprindere atunci cand s-a vopsit bruneta. Acrita in varsta de 46 de ani se afla pentru cateva saptamani in Roma. Vedeta filmeaza pentru productia The Old Guard 2.

Vedeta a interpretat-o pe frumoasa Andy in primul film The Old Guard lansat in anul 2020. De aceasta data este pregatita sa cucereasca din nou inimile fanilor cu o imagine cu totul noua. Schimbarea de look i-a indus pe multi admiratori in eroare. Mai ales ca fanii vedetei erau obisnuiti sa o vada pe aceasta blonda.

Charlize Theron s-a vopsit bruneta

Actrita in varsta de 46 de ani a dovedit ca este pregatita sa faca orice pentru cariera sa. Nicio schimbare de look nu este prea mare pentru Charlize care se va intoarce pe ecrane in rolul personajului Andy. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se afla pe platourile de filmare.

„Sotia si copiii zboara la Moscova”! Ce spune producatorul lui Iurii Shatunov despre inmormantarea artistului si problemele de sanatate cu care s-a confruntat acesta

Vedeta a fost insotita deseori de staff-ul grijuliu care i-au tinut acesteia o umbrela pentru a o proteja de razele puternice ale soarelui. In zilele ce urmeaza aceasta va petrece mai mult timp in Roma, acolo unde vor avea loc primele filmari ale productiei.

Desi detaliile privind filmul Old Guard 2 nu au fost oferite, paparazzi au reusit sa surprinda cateva fotografii cu Charlize in rolul personajului pe care il va interpreta. Actrita a purtat un costum elegant gri si o pereche de ochelari de soare in timp ce era filmata coborand niste scari.

Imediat dupa incheierea scenelor, Charlize a trecut la o tinuta mai casual. Vedeta si-a expus silueta intr-o pereche de pantaloni scurti si un top care a lasat la vedere bratele tonifiate ale acesteia.

Conform publicatiei Daily Mail, Charlize va juca alaturi de o parte din actorii care au filmat si pentru prima parte a filmului. Productia va fi regizata de Victoria Mahoney, relateaza publicatia Variety.

Cum a evoluat cariera actritei in ultima perioada

Charlize Theron s-a vopsit bruneta pentru cel mai nou proiect in care urmeaza sa apara. Cariera vedetei in varsta de 46 de ani este din nou in lumina reflectoarelor. Aceasta a primit mai multe roluri importante in filme de actiune care promit sa fie un real succes imediat dupa lansare.

Doina Danielean - schimbare neasteptata de look! Vezi cat de bine o prinde pe jurnalista noua tunsoare: „Arata bestial” - VIDEO

Vedeta va juca in filme precum Fast X, Atomic Blonde, The Old Guard 2 si seria Marvel, The Boys. Actrita a povestit pentru publicatia Variety cum a ajuns sa primeasca rolul din serialul Marvel, dar si cum anume a evoluat cariera sa in ultima perioada.

„Seth, producatorul executiv al seriei The Boys, m-a intrebat acum mult timp daca imi doresc asta. Am acceptat fara dubii, iubesc tot ce tine de acest show”.

Vedeta nu se teme sa accepte roluri in filmele de actiune, de altfel, acestea sunt unele dintre preferatele sale. Actrita a trecut prin multe incercari inainte de a ajunge pe marile ecrane. Viata de film a lui Charlize Theron a facut-o pe aceasta sa nu renunte niciodata la ceea ce si-a propus, motiv pentru care in prezent este una dintre cele mai apreciate si mai cautate actrite de la Hollywood.

Articole din aceeasi categorie