12.11.2023
Meryl Streep, prima aparitie publica de la despartirea de sotul ei, Don Gummer. Actrita nu renunta la verigheta - FOTO

Meryl Streep a fost surprinsa in prima aparitie publica de la vestea despartirii de sotul ei.

Meryl Streep a fost vazuta in public pentru prima data de cand s-a despartit de sotul ei, Don Gummer. Actrita in varsta de 74 de ani purta inca verigheta si parea sa fie foarte bine dispusa, in timp ce se bucura de o iesire in oras la petrecerea de 80 de ani a lui Joni Mitchell din Los Angeles.

Meryl Streep, prima aparitie publica de la vestea despartirii

Actrita a fost vazuta impreuna cu fiul ei, Henry Wolfe, in varsta de 43 de ani, in timp ce s-au alaturat altor nume celebre, printre care Goldie Hawn, Cyndi Lauper si Anjelica Huston, la restaurantul Smoke House din Burbank, California. Cu mai bine de doua saptamani in urma, s-a aflat ca vedeta de la Hollywood s-a despartit de sotul ei dupa 45 de ani de casnicie si ca, de fapt, era deja separata „de mai bine de 6 ani”.

O tanara de 24 de ani s-a maritat cu un barbat de 85 de ani, mai in varsta si decat bunicul ei. Vrea sa-i daruiasca copii - FOTO

Pentru prima ei iesire in public, actrita din The Devil Wears Prada s-a afisat cu un look elegant si stilat, purtand o bluza neagra cu nasturi din latex. Ea a asortat topul cu o pereche de pantaloni eleganti, gri, si botine neagre elegante, cu varf ascutit. De asemenea, aceasta a mai purtat si o pereche de ochelari iconici, cu rama neagra, in forma de ochi de pisica. A accesorizat cu o pereche de cercei cu safire si a fost vazuta cu verigheta inca vizibila pe degetul inelar.

Actrita si sotul ei duc vieti separate de 6 ani

Meryl Streep si sotul ei, Don Gummer, duc vieti separate, au confirmat recent surse pentru Page Six. Actrita premiata cu Oscar si apreciatul sculptor, in varsta de 76 de ani, sunt separati de mai bine de 6 ani. Vestea ar putea veni ca un soc, deoarece actrita a fost vazuta recent la Premiile Princesa de Asturias 2023 purtand verigheta. Cu toate acestea, ultima data cand au fost vazuti impreuna cei doi a fost la Premiile Oscar 2018.

„Don Gummer si Meryl Streep sunt separati de mai bine de 6 ani si, desi vor tine mereu unul langa celalalt, au ales vieti separate”, a declarat un reprezentant al actritei pentru Page Six.

Horoscop 12 noiembrie 2023. Bat clopotele de nunta pentru o zodie. Noroc de bani si surprize in dragoste

Cuplul are patru copii: cantaretul si compozitorul Henry Wolfe, in varsta de 43 de ani, actritele Mamie Gummer, in varsta de 40 de ani, Grace Gummer, in varsta de 37 de ani, si Louisa Jacobson, in varsta de 30 de ani, pe care i-au crescut in casa lor din Connecticut, in linistitul si istoricul oras Salisbury. Cei doi au, de asemenea, cinci nepoti.

Fiul lor, Henry, are doi copii cu sotia sa, Tamryn Storm Hawker, iar Mamie are doi copii cu sotul ei, Mehar Sethi. Intre timp, Grace a nascut recent primul ei copil. In ceea ce o priveste pe Louisa, ea este cunoscuta mai ales pentru rolul principal din serialul HBO The Gilded Age.

Pe langa ferma lor din Connecticut, Meryl Streep si Don Gummer au avut un apartament de lux in Tribeca, in New York, pana cand l-au vandut pentru 15,8 milioane de dolari in ianuarie 2020. Streep a cumparat apoi o casa de 4 milioane de dolari in Pasadena, California, in iulie 2020.

Articole din aceeasi categorie