12.11.2023
Anastasia Fotachi si Gabriel Stati, parinti fericiti si impliniti! Fiul lor, Alistar, a implinit 6 luni. Cat de mult a crescut micutul - FOTO

Cu 6 luni in urma, Alistar, baietelul sotilor Anastasia Fotachi si Gabriel Stati a aparut pe lume, iar acum o zi, acesta si-a sarbatorit aniversarea.

De la sarbatoare au fost de nelipsit atat baloanele, cat si tortul aniversar pe care era scris: „6 months”, in traducere din engleza: „6 luni”.

Anastasia a marcat cele 6 luni din viata lui Alistar printr-o sedinta foto improvizata care a avut loc chiar acasa la ea.

Sotul lui Tany Vander - un romantic incurabil! Motivul pentru care a fost o zi la Dubai: „Am avut si eu o pofta de gravida” - VIDEO

„Nu putem exprima prin cuvinte dragostea noastra pentru tine, scumpul nostru, Alistar. Te iubim si iti dorim cat mai multe momente minunate alaturi de noi”, a scris modelul in descrierea imaginilor care au adunat peste 7 mii de aprecieri in mai putin de o zi.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss bikini Moldova" in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Meryl Streep, prima aparitie publica de la despartirea de sotul ei, Don Gummer. Actrita nu renunta la verigheta - FOTO

Articole din aceeasi categorie