25.02.2022
Nu razboiului! Pasha Parfeni nu este indiferent fata de Ucraina si a iesit in strada alaturi de mai multi oameni: „N-am putut nici sa lucram, nici sa ne odihnim.” - VIDEO

Ieri, 24 februarie 2022, peste 100 de oameni au iesit la protestul din fata Ambasadei Federatiei Ruse de la Chisinau. Printre ei au fost si interpretul Pasha Parfeni impreuna cu sotia sa, Iuliana Scutaru.

„Astazi noi cu Iuliana nu am putut sa stam acasa si incepand cu trezirea, toata ziua suntem cu emotii. N-am putut nici sa lucram, nici sa ne odihnim.”, a povestit Pasha despre starea sa de spirit.

„Toate gandurile ne erau in Ucraina. La prietenii nostri, la cunoscutii nostri de acolo.”, a adaugat sotia sa.

Interpretul a vorbit despre ce simte, chiar de la Ambasada Federatiei Ruse de la Chisinau. „A venit mai multa lume, opozitia civica. Cu ganduri pozitive si cu un mesaj foarte clar spunem - nu razboiului.”

Emilian Cretu - cu lacrimi in ochi! Actorul isi asteapta rudele din Ucraina si spune ca este indignat ca unii moldoveni profita de situatia ucrainenilor si scumpesc chiria la apartamente: „Casa mea este deschisa pentru toti cei care au nevoie de ea” - VIDEO

Din videourile postate de Pasha se poate observa ca protestul a fost unul pasnic. „Mai multa lume frumoasa aici e solidara cu Ucraina.”, a adaugat in cele din urma artistul.

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Ulterior, mai multe vedete din Rusia s-au aratat indignate de decizia presedintelui rus.

„Putina lume stie, dar familia Cutelaba provine din Ucraina. Radacinile mele sunt acolo si imi pasa de viitorul acestei tari.” Hulk din Moldova a venit cu o reactie pe Instagram

Articole din aceeasi categorie