11.06.2024
Sunstroke Project și Natalia Barbu lansează împreună piesa „Cherchez la Femme” - VIDEO

„Cherchez la Femme” promite să devină un adevărat hit al verii anului 2024, combinând ritmuri și melodii incendiare în cele mai bune tradiții ale Sunstroke Project cu vocea încântătoare a Nataliei Barbu.

„Cherchez la Femme” este un adevărat hit fierbinte de vară, care unește vocea inconfundabilă a lui Serghei Ialovițchii cu vocea tandră și încântătoare a Nataliei Barbu.

În piesă se remarcă, de asemenea, sunetul distinctiv al saxofonului lui Serghei Stepanov, cunoscut mai bine ca „Epic Sax Guy”, adăugând piesei o energie specială și unicitate.

Premiera piesei „Cherchez la Femme” a avut loc pe data de 7 iunie 2024 și este disponibilă pe toate platformele digitale. Nu ratați această experiență muzicală unică!

Psihoterapeutul Andriana Verega a creat un proiect unic de dezvoltare personală: „L-am copt vreo 4 ani pentru a veni cu ceva într-adevăr de valoare” - VIDEO

Sunstroke Project și Natalia Barbu au demonstrat deja de mai multe ori capacitatea lor de a crea muzică care cucerește inimile ascultătorilor din întreaga lume. Eforturile lor comune simbolizează începutul unei noi etape în carierele lor și promit să fie la fel de reușite ca și proiectele anterioare.

Natalia Barbu este o cântăreață de rock și pop din Republica Moldova. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!”, clasându-se pe locul 10. 

Anastasia Nichita a ajuns la spital! Luptătoarea s-a accidentat la picior: „Calea spre succes nu-i mereu încununată cu flori” - FOTO

SunStroke Project este o formație muzicală din Republica Moldova. Împreună cu Olia Tira, au reprezentat Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2010 din Oslo, Norvegia. Un an mai devreme participaseră la preselecția națională pentru concursul muzical Eurovision 2009, unde au ocupat locul trei cu melodia „No Crime”.

Articole din aceeasi categorie