11.06.2024
Anastasia Nichita a ajuns la spital! Luptătoarea s-a accidentat la picior: „Calea spre succes nu-i mereu încununată cu flori” - FOTO

Deși este activă pe social media, timp de aproape o săptămână, luptătoarea Anastasia Nichita a dispărut de pe online. Urmăritorii ei au început să-și facă griji și astfel au întrebat-o pe sportivă ce s-a întâmplat. Recent, ea a venit cu o explicație.

„Totul se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. Accept orice provocare, dar niciodată nu voi pierde încrederea și speranța. Calea spre succes nu-i mereu încununată cu flori”, a scris Anastasia.

De asemenea, Nichita a postat și câteva imagini cu ea, de pe patul de spital.

Provocat să renunțe la mașină! Cum s-a descurcat Misha Grossu pe o bicicletă electrică - VIDEO

După ce a publicat mesajul, campioana mondială a primti sute de mesaje de susținere și încurajare. „Fă-te bine”, a scris modelul Anastasia Fotachi. „Tu ești THE BEST! Capul sus și foc la ghete! O să ținem pumnii strânși pentru tine la Paris”, a notat jurnalistul Dorin Galben.

Svetlana Nichitina vorbește în premieră despre fostul ei soț. Cum arată, dar și în ce relație a rămas cu el: „Am fost căsătorită 8 ani și am făcut 2 copii” - FOTO

„Tu ești puternică, ai toată incurajarea noastră. Fă-te bine cât mai repede”, „Ești puternică. Cu Doamne ajută”, „Sănătate Anastasia, cu siguranță e ceea de ce ai cea mai mare nevoie la moment”, i-au scris Anastasiei Nichita și alți internauți.

Anastasia Nichita este o luptătoare din Republica Moldova în stil lupte libere. A câștigat medalia de aur la proba feminină de 59 de kilograme la Campionatul European de Lupte din 2020, desfășurat la Roma. În același an, a luat aurul la aceeași probă la 2020 Individual Wrestling World Cup, competiție organizată în locul Campionatului Mondial.

Luptătoarea Anastasia Nichita se pregătește intens de Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Articole din aceeasi categorie