„Este vorba despre un proiect de suflet, de dezvoltare personală intitulat „Fenixhub”. L-am frământat, l-am copt vreo 4 ani pentru a veni cu ceva într-adevăr de valoare. Inițial este vorba despre ședințe tematice, ședințe de constelații familiale. Este o formă de terapie... Presupune modificarea scenariului din subconștientul nostru”, a spus Andriana Verega despre proiectul „Fenixhub”.
Întrebată ce înseamnă o constelație familială, psihoterapeutul a răspuns: „Familia este un sistem care are o ierarhie, dar noi adesea încălcăm această ierarhie. Fără să ne dăm seama putem juca rolul altcuiva. Spre exemplu copilul poate să joace rolul de părinte pentru părintele său și invers. Toate acestea sunt manifestări ale subconștientului. Constelația este un soi de regizor care modifică scenariul vieții. Plasându-ne în ierarhie corect facem ca acest sistem să lucreze”.
De asemenea, invitata a explicat de ce proiectul se numește „Fenixhub”: „Este despre faptul că psihicul nostru este ca un program, ca un soft de calculator. Având la bază o specialitate în programare am decis să intitulez „hub” pentru că este un spațiu în care poți folosi tehnici, practici, care îți schimbă viziunea. Practic renaști. De aici a venit și cuvântul „Fenix”, pentru că tu de aici renaști, te transformi”.
Totodată, în cadrul „Fenixhub”, invitata își propune să realizeze o serie de interviuri cu specialiști din diverse domenii. „Să aducem anumite cunoștințe, anumite resurse informaționale care într-adevăr să dezvolte viziunea asupra lumii”, a povestit psihoterapeutul Andriana Verega.
„Aș spune că femeile sunt mai interesate de proiect. Ele au o fantezie mai dezvoltată. Pentru a te dezvolta ai nevoie un pic și de fantezie”, a mai notat invitata.