20.12.2022
Sotia lui Hulk de Moldova a implinit 28 de ani! Vezi ce cadou de la Balenciaga a primit Olga, dar si cum a sarbatorit la Las Vegas - VIDEO

Aniversarea celor 28 de ani, Olga Cutelaba, a decis sa o  sarbatoreasca alaturi de familia sa intr-un restaurant de lux din Las Vegas.

Olga si Ion, impreuna cu fiicele sale au petrecut timpul frumos intr-un restaurant cu vedere panoramica din inima orasului Las Vegas.

Ziua de nastere nu a putut trece si fara un cadou din partea lui Ion Cutelaba. Acesta i-a daruit sotiei sale o geanta de culoare neagra de la brandul Balenciaga.

Au jucat cu multa pasiune, dramatism si sinceritate! Corina Rotaru si Nicu Ciumasu - noii „Romeo si Julieta”. Afla ce inseamna acest spectacol pentru actori: „Am reinviat textul lui William Shakespeare” - VIDEO

„Este ziua mea. Iti multumesc, iubire”, a scris Olga in descrierea unei fotografii cu cutia gentii, dar si cativa trandafiri rosii.

De asemenea, sotia lui Hulk din Moldova a suflat si lumanarile de pe tort. „La multi ani, regina mea.”, a mentionat Ion pe Instagram.

Si-a lansat primul album la varsta de 6 ani! Afla cum a reusit interpreta Lavinia Rusu sa colaboreze cu unul dintre cei mai cunoscuti producatori muzicali din Marea Britanie - VIDEO

Ion este Campion UFC, a avut cea mai tare competitie de lupte in cusca si toti il numesc Hulk, dar putini stiu ca atunci cand nu-si trimite adversarii in Knock Out, este un tata grijuliu si un sot iubitor.

Ion Cutelaba a devenit tata atunci cand avea doar 20 de ani, iar acum se poate lauda cu o sotie frumoasa pe nume Olga si doua fetite. Luptatorul isi adora familia, iar dovada sunt imaginile postate cu regularitate pe retelele de socializare. 

Articole din aceeasi categorie