24.07.2023
A cunoscut-o pe Kate Hudson! Afla povestea moldovencei Gabrielei Blanovski care s-a fotografiat cu una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood - FOTO

Gabriela Blanovski este originara din Republica Moldova, insa de cativa ani s-a stabilit cu traiul la Londra.

Ea isi face studiile in Marea Britanie, iar pe langa asta, munceste in calitate de reception and guest relations manager la un restaurant chinezesc fine-dining din Mayfair (un cartier de lux din Londra).

Intrebata de catre redactia perfecte.md cum a ajuns sa o cunoasca pe indragita actrita Kate Hudson, Gabriela Blanovski a raspuns: „Nu e prima data cand vin celebritati. Pe Kate am cunoscut-o anul trecut. Venise cu bona si copiii sai sa ia pranzul. Mi-a parut atat de faina, simpla, amuzanta si frumoasa”.

De asemenea, ea a adaugat ca ultima data si-a luat inima in dinti si s-a decis totusi sa se apropie de Hudson pentru a face o fotografie impreuna cu ea.

Si-a sarbatorit ziua de nastere la lucru! Cum a fost felicitata Lia Taburcean la miezul noptii - VIDEO

 „Am stat un pic de vorba si bona mi-a cerut numarul meu privat sa ma contacteze in caz de mai are Kate nevoie de vreo rezervare. De atunci imi mai scrie din cand in cand daca li se face dor de restaurantul nostru. Ultima data Kate venise cu sotul ei, Danny Fujikawa. Atunci am zis ca trebuie neaparat sa imortalizez acest moment dragut”, a povestit Blanovski.

Ana Cernicova a rasfoit prin amintirile din copilarie! Soprana a publicat o fotografie de colectie alaturi de maestrul Eugen Doga - FOTO

Gabriela a recunoscut ca nu s-ar fi gandit niciodata ca ar avea ocazia sa intalneasca vedete cu astfel de renume: „Clar aveam emotii, traind in Chisinau nu mi-am imaginat vreodata ca-mi voi intalni idolii de la televizor cu care am crescut”.

Articole din aceeasi categorie