30.06.2022
Si-a exprimat dragostea pentru sotia sa prin muzica! Edward Sanda a lansat o piesa de exceptie, iar Cleopatra Stratan s-a filmat in videoclipul acestuia - VIDEO

Recent, sotul Cleopatrei Stratan a publicat pe Youtube piesa „Vacanta in inima ta”. Chiar daca Edward nu interpreteaza melodia impreuna cu Cleo, aceasta s-a filmat in videoclip.

Despre lansarea piesei, Edward Sanda a anuntat pe pagina sa de Instagram prin intermediul unei postari. „Mi-as lua #VacantaInInimaTa!. Joi, ora 09:00 pe canalul meu de Youtube!”, a scris artistul. De asemenea tanarul a impartasit fanilor sai si teaser-ul cantecului.

Piesa care a ajuns la inima ascultatorilor in doar cateva ore este o adevarata dedicati de dragoste pentru Cleopatra. „Interesant ca atunci cand te vad. Ca un copil zambesc. Cand te cuprind in suflet e prapad. Visul perfect nu vreau sa ma trezesc.”, se spune in versurile cantecului.

Muzica si textul pentru „Vacanta in inima ta” ii apartine lui Edward Sanda, iar videoclip-ul a fost creat de Silviu Mindroc.

La asta nu te-ai fi asteptat! Cristina Miron s-a facut blonda. Vezi cum o prinde pe jurnalista noua schimbare: „A fost o experienta interesanta pentru mine” - VIDEO

„Canti extrem de frumos, iti stiu toate melodiile. Felicitari pentru tot ce faci!”, „Cred ca va fi hit-ul verii.”, „Felicitari, suflet minunat!”, au scris mai multi internauti in sectiunea de comentarii a piesei.

Edward Sanda este un interpret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului. Este casatorit cu Cleopatra Stratan. 

Oficial e soacra cu trei nurori! Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea organizata de Katy Black si Cristian Cebotari: „Stiam ca va fi baietel”- VIDEO

Articole din aceeasi categorie