23.08.2023
Andreea Banica, aparitie superba pe Instagram. Ce au sesizat internautii la chipul ei - FOTO

Andreea Banica este adepta frumusetii naturale, deseori aparand fara machiaj. Cantareata de 45 de ani si-a etalat cateva dintre tinutele purtate in aceasta vara, cu accent pe ochelarii de soare pentru care a primit numeroase complimente.

Ochelarii de soare ai Andreei Banica fac senzatie pe internet. Cantareata de 45 de ani si-a provocat admiratorii sa aleaga accesoriile preferate, insa misiunea a fost destul de grea. In primul rand pentru ca este imposibil sa admiri doar ochelarii de soare.

„Ochelarii mei au devenit celebri. Acum, hai sa vedem care va plac mai mult? De la 1 la 10. La final va spun si care sunt preferatii mei”, a scris Andreea Banica pe Instagram.

„Esti extrem de frumoasa, Andreea. Te iubesc mult!”, i-a transmis un admirator cand a vazut fotografiile distribuite pe reteaua sociala.

Horoscop 23 august 2023. Zodiile care au parte de noroc in dragoste si in afaceri

Andreea Banica s-a afisat nemachiata, de mai multe ori, in aceasta vara, in special dupa concerte. Artista nu si-a ascuns imperfectiunile, pe care le considera firesti si simpatice.

„Esti foarte frumoasa naturala, si machiata arati superb, dar tot spre naturalete m-as indrepta. Oricum esti o femeie foarte misto”, a incurajat-o un admirator.

Mai mult, artista nu are complexe cand posteaza imagini neprelucrate, chiar si atunci cand recunoaste ca a luat in greutate.

„Am fost cu sora mea la @pescarialuimatei si am mancat cel mai bun peste. Am remarcat ca m-am pufosit, proband costumul de baie, dar m-am pus pe treaba.

A murit Toto Cutugno. Celebrul cantaret avea 80 de ani

Am fost in oras cateva ore si m-am pierdut printre flori (am mai venit cu cateva acasa)”, scria Andreea Banica pe Instagram, in luna iulie.

Articole din aceeasi categorie