18.03.2024
Scaldati in aplauze! Andra si Orchestra Fratilor Advahov, show de zile mari la Londra: „Cream o noua istorie la OVO Arena Wembley” - FOTO/VIDEO

La data de 17 martie 2024 Arena Wembley din Londra a gazduit un spectacol deosebit. Indragita interpreta din Romania, Andra, a evoluat fiind acompaniata de Orchestra Fratilor Advahov in cadrul concertului „Traditional 2”.

„Traditional 2” a fost un adevarat succes. Peste 12.500 de spectatori au fost prezenti la stadionul Wembley din Londra pentru a asculta prestatiile unor artisti precum: Andra, Orchestra Fratilor Advahov, Vladuta Lupau, Zdob si Zdub, Mioara Velicu, dar si multi altii.

Concertul „Traditional 2” organizat de Andra a adus o combinatie fascinanta de genuri muzicale, imbinand muzica populara si cea pop cu influente din rock si hip hop.

Aceasta abordare a conferit o nota inedita si moderna in interpretarea muzicii traditionale, creand o experienta unica pentru public.

Echipa perfecta la Gusturile se Discuta! Aurel Chirtoaca si Mariana Colta au adus bucataria spaniola in platou: „O sa vedeti si voi reteta si o sa gatiti acasa” - VIDEO

Colaborarea dintre Orchestra Fratilor Advahov si Andra a adus un suflu nou si contemporan in repertoriul traditional.

„Cream o noua istorie la OVO Arena Wembley, una dintre cele mai mari sali de concerte din Londra, la spectacolul Andra - TRADITIONAL 2”, au mentionat Fratii Advahov pe contul lor de Instagram.

Orchestra Fratilor Advahov a fost fondata in 2005, la Chisinau, de catre acordeonistul Vitalie si vioristul Vasile Advahov si este una dintre cele mai cunoscute si iubite orchestre din Moldova si Romania, care colaboreaza cu cei mai mari artisti de muzica populara, cel mai mare proiect fiind „Traditional”, in colaborare cu Andra.

Cat de mult s-a schimbat viata Lidiei Isac odata cu aparitia copiilor: „Eu sunt o mama din aia care ma sufoc cand sunt prea implicata in...” - VIDEO

Alexandra Irina Maruta, cunoscuta mai bine sub numele de scena Andra, este o vedeta de televiziune si cantareata romana de muzica pop, si R&B. Primul sau disc single, Andra il lanseaza in anul 2001, la doar 14 ani, mentinandu-se pe primele locuri de la debut pana in prezent, in cadrul Romanian Top 100.

Articole din aceeasi categorie