02.09.2022
Adriana Babin - ceruta in casatorie! Vezi imaginile emotionante publicate de naista pe retelele sociale: „De la prima interactiune ne-am placut reciproc” - FOTO

„Fata cu naiul”, Adriana Babin a publicat recent pe pagina sa oficiala de Instagram o serie de imagini, prin care a anuntat ca a fost ceruta in casatorie de catre iubitul sau, Ion Rotaru. 

Pe Instagram, Adriana a publicat mai multe fotografii din cadrul evenimentului mult asteptat si le-a multumit tuturor pentru sutele de mesaje de felicitare. 

Sa-nceapa nunta! Cum arata Anastasia Fotachi in rol de mireasa. Primele imagini pe care le-a publicat modelul - FOTO/VIDEO

„Azi au venit pozele de la cerere si tare vreau sa le impart aici, pacat sa ramana ai mei 32 de dinti nepostati”, a scris Adriana. 

Naista si iubitul sau, Ion, s-au cunoscut acum 4 ani, intamplator, pe retelele sociale. „Eu pe Ion l-am cunoscut acum 4 ani, de pe pagina de Facebook „cine are drum spre” pentru ca eram primul an la facultate la Iasi si nu stiam cu ce sa merg pana acolo de la Orhei”. 

Potrivit artistei, ei s-au indragostit de la prima vedere. „Ion a fost mai curajos, m-a si invitat in oras, insa din cauza anumitor circumstante noi asa si n-am iesit”, a mentionat Adriana si a adaugat: „Cu timpul am devenit foarte buni prieteni, o prietenie care a durat peste 3 ani si care s-a transformat in ceva mai mult abia anul acesta, cand eu am revenit de la studii din Amsterdam”. 

Dedicatie de dragoste pentru sotia sa! Vezi cum a felicitat-o Radu Sirbu pe Ana cu ocazia zilei sale de nastere: „Tu ma inveti cum sa zbor” - VIDEO

Dupa spusele fetei, detaliile despre modelul inelului, marimea, anturajul in care ea isi dorea sa fie ceruta in casatorie, Ion le avea scrise in telefonul sau inca de la prima lor intalnire oficiala. „El m-a intrebat “vrei sa imbatranim impreuna” eu am zis “DA” , asta e tot ce trebuie de stiut”, a concluzionat Adriana Babin. 

Secretul din spatele fotografiilor perfecte de pe Instagram! Nina Cretu a publicat un filmulet amuzant din cadrul unei sedinte foto improvizate - FOTO

Adriana Babin este o naista din Republica Moldova, care la varsta de 21 de ani a reusit deja sa castige mai multe premii mari in Romania, Ucraina, Moldova si sa participe la festivaluri prestigioase din intreaga lume, precum „Un Violon Sur le Sable” din Royan, Franta, „Moscow Meets Friends” la Moscova si altele. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie