25.10.2022
Sarbatoare pentru cei de la Brio Sonores! Veaceslav Timofti este omagiat. Ce mesaj a primit baritonul din partea celorlalti membri ai trupei

Veaceslav Timofti a implinit astazi, 25 octombrie, 31 de ani.

Pe pagina oficiala de Instagram a formatiei a fost publicata o fotografie, dar si un mesaj de felicitare pentru Veaceslav.

„Azi e sarbatoare in echipa #briosonores. La multi ani @timofti.veaceslav, tot ce iti doresti sa devina realitate. Multumim pentru aportul tau adus acestui proiect de succes, multumim pentru talentul tau! Sa ne canti si sa ne incanti!”, au mentionat membrii trupei.

Complet diferite! Anastasia Fotachi a publicat pe retelele sociale o fotografie rara cu sora sa - FOTO

Si internautii au venit cu mesaje de felicitare pentru Veaceslav: „La multi ani cu inspiratie, fericiti si impliniti!”, „La multi ani frumosi si sa bucuri publicul in continuare cu noi proiecte fabuloase!”, „La multi ani sanatosi.”

Brio Sonores este o trupa din Republica Moldova de muzica pop, dance si crossover clasic. Este formata din patru membri: Dumitru Mitu, Mihai Gandraman, Veaceslav Timofti si Vitalie Maciunschi. Impreuna acestia au castigat cea de a patra editie a concursului „Romani au talent” in 2014.

„O familie de admirat”. Daniela Cheltuitor si sotul sau au sarbatorit nunta de hartie: „E zi speciala” - FOTO/VIDEO

In anul 2020, membrilor trupei li s-a conferit Titlul Onorific „Artist emerit”. Din anul 2019, trupa Brio Sonores il are ca producator pe compozitorul Igor Krutoy.

Articole din aceeasi categorie