18.11.2022
Sarbatoare pentru cei de la Brio Sonores! Mihai Gandraman este omagiat. Afla ce mesaj a primit tenorul din partea celorlalti membri ai trupei - FOTO

Mihai Gandraman s-a nascut la data de 18 noiembrie 1990, iar astazi cunoscutul solist a implinit frumoasa varsta de 32 de ani.

Cu aceasta ocazie, pe pagina de Instagram a formatiei a fost publicat un mesaj de felicitare pentru Mihai, dar si o imagine cu acesta.

„Astazi ii spunem la multi ani colegului nostru, Mihai Gandraman! Sa ai parte doar de bucurii si impliniri si numai zile sonore.”, au scris membrii trupei.

Nici fanii tenorului nu au ratat ocazia sa-l felicite. „La multi ani fericiti si impliniti!”, „Mihai, sa-ti fie soare in suflet si in viata. Multi ani, cu cei dragi alaturi.”, „La multi ani! Talentul dumneavoastra inspira ascultatorii! Multa fericire.”, „Multi ani sanatosi”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

Chiar daca stia ca va fi criticata dur, si-a expus parerea! Victoria Rosca a recunoscut ca sustine comunitatea LGBTQ+. Afla ce declaratii a mai facut actrita: „Sunt vocea multor oameni care...” - VIDEO

Brio Sonores este o trupa din Republica Moldova de muzica pop, dance si crossover clasic. Este formata din patru membri: Dumitru Mitu, Mihai Gandraman, Veaceslav Timofti si Vitalie Maciunschi. Impreuna acestia au castigat cea de a patra editie a concursului „Romani au talent” in 2014.

In anul 2020, membrii trupei au primit titlul onorific „Artist emerit”. Din anul 2019, trupa Brio Sonores il are ca producator pe compozitorul Igor Krutoy.

Celebrul conac al Ivanei Trump - scos la vanzare pentru 27 de milioane de dolari. Vezi cat de fabulos arata acesta in interior - FOTO

Articole din aceeasi categorie