18.11.2022
Chiar daca stia ca va fi criticata dur, si-a expus parerea! Victoria Rosca a recunoscut ca sustine comunitatea LGBTQ+. Afla ce declaratii a mai facut actrita: „Sunt vocea multor oameni care...” - VIDEO

Este una dintre femeile care inspira si este admirata. Asta nu inseamna ca nu este uneori si criticata pentru un gest sau o parare. Despre limita fina dintre apreciere si condamnare a vorbit in studioul emisiunii O Seara Perfecta, actrita si regizoarea, Victoria Rosca.

De doua luni, Victoria a decis sa-si schimbe radical viata. Actrita a inceput sa frecventeze sala de forta si este motivata sa dea jos kilogramele in plus. „De doua luni, acum postez mai rarut. Am un abonament pe 6 luni, eu special l-am luat asa ca sa nu pot sa renunt. E bine, deja m-am adaptat. Acolo fiecare este cu lucrul lui, toti sunt in ritm si asta iti da o energie aparte. Am dat undeva 5 kilograme si un pic. Mananc din toate cate un pic, nu mananc exagerat. Am mai scos din paine, desi nu pot inca pana la final.”, a spus Victoria Rosca.

Intrebata de catre Anisoara Loghin daca a inceput sa indrageasca sportul, regizoarea a raspuns: „Imi place. Trebuia sa aman niste antrenamente, dar am zis ca nu. Daca faci o data sau de 2 ori lucrul asta, vesnic merge. Am zis sa nu omit partea asta pentru ca este foarte importanta si ma tin. Sper macar astea 6 luni sa fie pana la final.”

Au devenit cunoscuti datorita concursului „Fabrica de Staturi”! Vezi cum aratau Irina Rimes, Alexandru Manciu, Gloria Gorceag, dar si alti interpreti de la noi atunci cand au participat la cunoscutul show - FOTO

Pentru ca este o femeie care poate inspira, acum cateva zile in urma, Victoria a participat si in cadrul evenimentului „Women inspire by VIP magazin”. Cu aceasta ocazie actrita a povestit cum s-a simtit acolo. „Tot mai bine la evenimente pentru ca primii ani imi gaseam undeva un loc in umbra. Acum am avut marea bucurie si placere sa intalnesc oameni cu care ne urmarim in online si am schimbat ceva vorbe. Eu mereu spun ca am un spirit de asta de libertate. Mereu invit oamenii sa nu se teama de critica.”

De asemenea, Victoria Rosca a mentionat si cine este femeia care o inspira pe ea. „Eu foarte multi ani, chiar si cand eram studenta imi placea ce face actrita Mihaela Strambeanu. Si ma uitam la ea ca la un luceafar. Am vazut-o la eveniment, dar nu am indraznit sa ma apropii. Asa femei imi dau curaj si sunt demne de toata admiratia.”

Straluceste de fericire! Brad Pitt - prima sa aparitie publica dupa ce s-a aflat ca are o noua iubita - FOTO

Victoria mereu a fost adepta ideii ca trebuie sa te accepti asa cum esti. De curand acesta a facut si o postare in care a spus ca sustine comunitatea LGBTQ+. Pe langa comentariile pozitive pe care le-a avut, multi au venit si cu hate. „Eu m-am asteptat la asta, dar s-au gasit si oameni care au spus ca sunt o curajoasa. Eu sunt vocea multor oameni care nu au curaj. Eu am cunoscuti LGBT, oameni cu care suntem in relatii foarte frumoase. Eu nu inteleg de ce noi in secolul 21 criticam care si ce face, ce mananca, cu cine se iubeste, in ce crede. Eu am inteles ca oamenii pot fi si bruscati in drum si asta este foarte grav si de asta am zis ca trebuie sa vorbesc.”, a mentionat actrita.

Totodata ea a adaugat: „Am facut aceasta postare si m-am asteptat la ce o sa fie, dar nici sa treaca la jigniri, sa-mi ofenseze familia, sa se lege de copilul meu.”

Inca nu le vine sa creada! Cum arata in interior bolidul sotilor Ilie si Tatiana Maxian, dar si ce functii are acesta: „Doar ne apropiem de ea si ea se deblocheaza” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie