06.04.2021
Sarbatoare mare in familia lui Adrian Ursu! Mama interpretului implineste astazi 60 de ani: "Mama, tu esti frumoasa, tanara si in putere!"

Interpretul Adrian Ursu isi tine viata personala la distanta de ochii presei. Acesta impreuna cu sotia lui, Irina Negara, nu prea isi arata fetita, mama, dar astazi cu ocazia zilei de nastere, vedeta a publicat o fotografie cu omagiata.

Mama lui Adrian Ursu este astazi omagiata, implineste frumoasa varsta de 60 de ani. Cu aceasta ocazie, cantaretul a postat o fotografie cu mamica sa: "Astazi mamica mea face 60 de ani! Mama, tu esti frumoasa, tanara si in putere!"

Fiica lui Adrian Ursu calca pe urmele tatalui sau. „A inceput sa cante. A intrat in studio si petrece foarte mult timp acolo.”

Artistul i-a multumit mamei sale pentru tot ce a facut: " Multumim pentru tot! Noi te iubim! La multi ani!" , a scris vedeta pe pagina sa de Instagram. 

Adrian Ursu isi alinta familia cu adevarate delicii! Ce bucate a pregatit interpretul? „I-am facut mai intai Irinucai, a trecut cinci minute, am vazut ca e totul normal si mi-am facut si mie”

Articole din aceeasi categorie