23.12.2020
Fiica lui Adrian Ursu calca pe urmele tatalui sau. „A inceput sa cante. A intrat in studio si petrece foarte mult timp acolo.”

Interpretul a venit impreuna cu orchestra la O Seara Perfecta, unde au cantat una dintre noile melodii lansate si a povestit cat de binevenita a fost perioada pandemiei, pentru familia sa.

Citeste si :  Ce surprize pregateste 2021, vom scapa oare de pandemie, dar si ce o asteapta pe Anisoara Loghin in anul care vine? Alla ANDON, numerolog: „Lumea va fi schimbata.”

In pandemie, Adrian Ursu a fost si el afectat, din punct de vedere al activitatii profesionale, ca toti ceilalti colegi ai sai, dar interpretul a incercat sa vada partea pozitiva. „Eu am incercat si am vazut lucruri bune in acest an. Eu am vazut cum eu si toti colegii mei am inceput sa apreciem fiecare banut, mult mai mult. Am inceput sa apreciem fiecare clipa, fiecare eveniment, fiecare concert. Pe plan personal, si mai multe lucruri pozitive. Eu nu am stat atat acasa, cu familia sa petrec atat de mult timp, in sapte ani de casatorie...Am apreciat in primavara iarba verde, bucatica de langa casa, sotia, copilul, familia. Am gatit impreuna, am glumit impreuna. Am discutat lucruri pe care nu le-am discutat in alti ani si chiar a fost un an frumos.... In acest an am avut timp sa filmez sapte videoclipuri si sa duc la final albumul Adrian Ursu si Orchestra.”

Artistul povesteste ca in ultimul timp, a ajutat-o mai mult pe sotia sa, Irina Negara, in afacerea pe care o are. „Daca am fost de folos sotiei mele, m-am simtit util si energia o directionezi acolo unde trebuie.”

Cat despre fetita sa, Maria Andreea, care doreste deja sa apara in mediul online, Adrian Ursu spune: „Acum urmareste mai multe fetite, vloggerite micute si talentate si zice: tati, eu tot vreau asa. A inceput sa cante. Ea nu canta deloc si de ceva timp a intrat in studio si practic petrece foarte mult timp acolo, cantand piesele mai multor artisti si in spaniola, si in engleza si in diferite limbi.”

Priveste interviul in intregime si afla in ce domeniu ar putea sa se reprofileze Adrian Ursu, daca ar fi nevoit sa o faca, ce i-a cerut Mosului fiica sa si ce raspunsuri a oferit la provocarea gazdei emisiunii.

Citeste si :  Machiaj „exclusiv” facut de Sorina Obreja pentru Adrian Ursu. „Un gest ca de Craciunita”

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie