14.03.2023
Selena Gomez - imagini de peste 15 milioane de aprecieri! Vedeta a publicat un selfie in care apare fara pic de machiaj - FOTO

Artista a devenit recent cea mai urmarita femeie de pe Instagram si astfel, ea se bucura de milioane de aprecieri sub fiecare postare de-a sa.

Cu toate acestea, astazi Gomez a reusit sa adune mai multe like-uri decat de obicei.

Ea a publicat doua poze in care apare naturala, fara filtre si make up. Chiar daca are mici imperfectiuni, Selena se accepta asa cum este si vrea ca si urmaritorii ei sa-i urmeze exemplul.

Motivul pentru care Tom Cruise nu a venit la decernarea Premiilor Oscar. Cu cine nu a vrut sa dea ochii

Fotografiile au 15.501.733 aprecieri, ceea ce este un adevarat record chiar si pentru vedetele de talie mondiala.

„Te iubesc.”, „Superba. Te iubim, regino.”, „Esti atat de naturala.”, „Minunata. Dumnezeu te-a binecuvantat cu un sufletul curat si o inima buna.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii.

Nu este pentru prima data cand Selena posteaza astfel de imagini in mediul online. Vezi mai jos si alte fotografii:

Selena Marie Gomez este o cantareata si actrita americana. Cariera lui Gomez a inceput de la o varsta frageda, cand a fost distribuita in serialul pentru copii Barney and Friends, dar rolul ei ca Alex Russo din serialul TV Wizards of Waverly Place i-a adus adevarata faima. 

Imagini emotionante! Katalina Rusu si micuta Selina au fost externate din maternitate. Vezi ce surpriza a organizat sotul interpretei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie