30.08.2022
Masina Printesei Diana a fost scoasa la licitatie! Vezi cum arata automobilul si pentru ce suma de bani a fost vandut - FOTO

Masina a fost vanduta pentru 650 de mii de lire sterline la licitatia de la Silverstone, relateaza The Guardian. 

Un Ford Escort RS Turbo negru a fost detinut de Lady Dee din 1985 pana in 1988. Potrivit organizatorului licitatiei, ea nu a permis nimanui sa-i conduca masina, asa ca paza sa trebuia sa stea mereu pe scaunele pasagerilor.

Olga Verbitchi - fotografii rare din copilarie! Vezi cum arata interpreta in primii ani de viata - FOTO

Ford-ul Dianei a fost echipat cu un walkie-talkie de politie in torpedo si o oglinda retrovizoare suplimentara pentru ofiterul din garda regala.

Aceasta este o alegere destul de modesta pentru membrii familiei regale britanice, iar multi sugereaza ca in acest fel Diana si-a aratat apropierea fata de oamenii de rand.

In 1988, Printesa Diana si-a vandut masina pentru 2.638 de lire sterline sotiei unui manager al companiei Ford Motor.

Diana, Printesa de Wales a fost prima sotie a lui Charles, Print de Wales, mostenitorul tronului Regatului Unit. Fiii lor, William, Duce de Cambridge si Printul Harry, Duce de Sussex, sunt al doilea si al saselea in linia de succesiune la tronul britanic si a altor cincisprezece state.

Au organizat o sarbatoare de vis! Vezi cum s-au distrat Daniela Cheltuitor, familia si prietenii sai la cumetria micutei Eva: „O zi de poveste” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie