01.12.2022
Catalin Botezatu sustine ca are doi copii, dar nu ii ajuta financiar: „Seamana leit cu mine”

Catalin Botezatu a dezvaluit in emisiunea Cristinei Siscanu ca are doi copii. Celebrul designer sustine ca cei doi baieti ii seamana leit.

Invitat in emisiunea „Dupa fapta si rasplata”, prezentata de jurnalista romana Cristina Siscanu, Catalin Botezatu a marturisit ca are doi copii, ambii baieti. Celebrul designer a spus de ce nu vrea sa-i ajute financiar pe acestia.

„Eu am doi copii de care stiu sigur. Ambii baieti. Oamenii din familia mea, parintii si asa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei intr-o alta directie, la niste oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate ca au nevoie de bani, poate ca nu. Dar copiii, in general, ar trebui sa munceasca. Ma gandeam, anul trecut, ce ar fi sa-mi faca o doamna cadou o fetita? As fi topit, s-ar duce pe rapa toata cariera mea.”, a spus Catalin Botezatu.

Sarbatoare mare in familia lui Tany Vander! De ziua de nastere a sotului sau, bloggerita l-a surprins cu un tort de milioane: „Te iubim” - FOTO/VIDEO

Celebrul designer spunea ca nu vrea sa isi expuna copii, pentru ca ei nu isi doresc acest lucru. „Se stie de ei de multi ani. Se stie si am spus dintotdeauna ca nu vreau sa-mi implic familia si cand spun asta, ma refer si la cei doi fii si la iubitele, sotiile, amantele. Eu cred ca asta tine de demnitatea unui barbat adevarat, iar eu vreau sa cred ca sunt asa si voi ramane asa. Nu imi place sa-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamana leit cu mine, iar in rest nici nu conteaza. Unul dintre ei l-am tinut ascuns pentru ca el s-a tinut ascuns. De restul s-a stiut. Nu sunt secretos.”, declara Catalin Botezatu in trecut, pentru VIVA!.

Catalin Botezatu a adoptat un copil la distanta

Vedeta a adoptat un copil la distanta in urma cu mai multi ani. Catalin Botezatu a continuat sa aiba grija de el si dupa ce acesta a implinit 18 ani.

In mediul online a aparut teaser-ul oficial al serialul documentar „Harry&Meghan”. Netflix a prezentat imagini rare cu ducii de Sussex - VIDEO

„De-a lungul timpului, au venit la mine parinti, tati sau mame cu tot felul de copii si asta cu televiziuni si au sustinut tot la televiziuni concurente ca acesti copii sunt ai mei. Da, am fost un fluturas in tinerete si e posibil sa am multi copii. Ceea ce este adevarat e ca am adoptat un copil la distanta de care m-am ocupat multi ani si pe care l-am vazut multi, multi ani. Deal-ul a fost sa ii trimit o suma de bani pana la 18 ani. A implinit acesti ani, bineinteles ii trimit in continuare bani, deja are o viata a lui. E tot un baiat. Mai departe sunt lucruri in viata mea pe care am hotarat sa nu le mai discut. As face rau atat persoanelor in cauza si familiilor lor. Sunt subiecte sensibile care au fost dezbatute de presa intr-un mod desuet, eronat, deformat.”, a precizat Catalin Botezatu.

Articole din aceeasi categorie