20.05.2022
Sarbatoare de zile mari in familia Olgai si a lui Alexandru Manciu! Cea mai puternica radacina a familiei lor a fost omagiata, iar acestia au revenit acasa. Vezi despre cine este vorba si ce surpriza mare i-au pregatit - FOTO/VIDEO

Ieri, bunelul indragitei familii Manciu a implinit 80 de ani. In acest sens, atat Olga cat si Alexandru impreuna cu cei 3 copii ai lor au tinut ca neaparat sa fie prezenti la marele eveniment, chiar daca sunt stabiliti in Marea Britanie. 

O familie mare si numeroasa s-a strans ieri la „radacina familiei” pentru a marca cei 80 de ani impliniti.

Atat Olga, cat si Alexandru au fost profund emotionati de revederea bunicului lor intrucat ei au afirmat in nenumarate randuri ca anume bunicii sunt cei care ii mai aduc acasa si le mentin focul dorului aprins. 

S-au distrat, au pozat si si-au creat amintiri pentru o viata. 

Miliardarul Alisher Usmanov divorteaza la 68 de ani de sotia sa, antrenoarea Irina Viner. Ce l-a facut sa ia aceasta decizie dupa 30 de ani de casnicie - FOTO

Cu postarea sa, Olga a impresionat toti internautii. Numarul imens de oameni prezenti la eveniment nu a facut decat sa ii bucure considerabil pe prietenii virtuali, iar urarile de bine nu au incetat sa apara. 

Surpriza zilei insa a venit odata cu sosirea invitatului special, nimeni altul decat Gabriel Nebunu, care a facut voie buna si multe emotii sincere.

„Noi cu toata familia iti multumim pentru emotiile pe care i le-ai daruit bunelususului nostru. Esti un suflet de milioane”, i-a scris Olga lui Gabriel. 

Intr-o zi de 18, la ora 18 o revista de top de la noi a implinit 18 ani! Vezi cum au marcat majoratul, dar si ce dress-code indraznet au avut invitatii - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie