20.05.2022
Miliardarul Alisher Usmanov divorteaza la 68 de ani de sotia sa, antrenoarea Irina Viner. Ce l-a facut sa ia aceasta decizie dupa 30 de ani de casnicie - FOTO

Miliardarul rus Alisher Usmanov divorteaza de sotia sa, Irina Viner, presedintele Federatiei Ruse de Gimnastica Ritmica. Cererea de divort a fost trimisa pe 4 mai. Potrivit presei, fostii soti nu doresc nicio impartire a proprietatii.

Reprezentantii cuplului nu raporteaza cauza divortului, dar se stie ca Usmanov si Viner erau demult in relatii tensionate. 

Omul de afaceri de 68 de ani se afla de obicei in conacul sau de pe Rublevka, iar Irina locuia intr-o vila de lemn, in Novogorsk, unde se afla Centrul ei de gimnastica ritmica.

WOW! HBO Max lanseaza un serial documentar despre Irina Rimes! Vezi trailer-ul oficial al filmului „Pe drumul meu” - VIDEO

Inainte de a legaliza relatia, cuplul a fost intr-o relatie de 15 ani. Pentru prima data, Usmanov a vazut-o pe Irina in tinerete, in timpul unui antrenament la Taskent. 

„Atunci nu am cunoscut-o inca, dar m-am indragostit imediat de imaginea ei. S-a scufundat in sufletul meu pentru toata viata. Poti spune pentru doua vieti ”, a impartasit miliardarul intr-un interviu.

Indragostitii au inceput sa se intalneasca cativa ani mai tarziu, prima lor intalnire a avut loc la Moscova.

Ed Sheeran a devenit din nou tata. Cum a facut artistul anuntul

Alisher a cerut-o pe Irina cand el se afla in inchisoare. In 1980, la Taskent, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru frauda si complicitate la luare de mita. Conform obiceiului uzbec, i-a trimis o batista iubitei sale si Irina a fost de acord sa se casatoreasca cu el. Sase ani mai tarziu, Usmanov a fost eliberat conditionat pentru buna purtare. Atunci antreprenorul a spus ca cazul lui a fost complet fabricat.

Potrivit Forbes, averea omului de afaceri este estimata la 15,7 miliarde de dolari. Conform rezultatelor de anul trecut, Usmanov se afla pe locul sapte in clasamentul celor mai bogati oameni din Rusia . 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie