20.05.2022
Intr-o zi de 18, la ora 18 o revista de top de la noi a implinit 18 ani! Vezi cum au marcat majoratul, dar si ce dress-code indraznet au avut invitatii - FOTO

Ca la 18 ani, cu acest generic, o revista de la noi si-a marcat cei 18 ani de activitate. Totul a fost gandit simbolic, astfel ca evenimentul a avut loc intr-o zi de 18 la ora 18. Cine au fost invitatii si care a fost dress code-ul aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

Revista companiilor de top din tara a implinit 18 ani, timp in care a reusit sa cunoasca istorii remarcabile si personalitati demne de admiratie. 

Tematica evenimentului a fost intoarcerea in adolescenta, astfel dress code-ul a fost silver, metal, rosu. La eveniment au fost prezenti interpreti, oameni de afaceri si multe persoane publice. 

Rihanna a nascut un baiat in urma cu sase zile, dar a pastrat secretul

Are pofte ciudate, schimbari emotionale si doreste sa lucreze asupra corpului sau pana in ziua in care va naste! Dansatoarea de pole dance, Cristina Scarlevschi: „Am vazut viata mea pana la test, si dupa test...” - VIDEO

Irina Gureeva, directorul general al revistei spune ca la aceasta varsta frumoasa nu are decat sa se bucure de rezultate frumoase si oameni valorosi cu care colaboreaza.

Interpreta Cornelia Stefanet si-a amintit cu drag de o petrecere la care a fost impreuna cu Irina acum aproximativ 7 ani. Aceasta a povestit ca acolo s-au simtit foarte bine, iar aceeasi atmosfera placuta o resimte si astazi.

Invitati precum Ion Curmei, Natalia Duminica si Olimpia Balta i-au urat revistei doar urari calde, acestia au spus ca 18 este doar inceputul a tot ce este mai spectaculos si special in viata. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie