21.03.2022
„Rusia nu va ingenunchea niciodata!” Tina Kandelaki - discurs de incurajare pentru patria sa la sarbatoarea de anexare a peninsulei Crimeea - VIDEO

Recent, rusii au sarbatorit a opta aniversare de la intoarcerea Crimeei in Federatia Rusa.

„Suntem o natiune care nu poate fi invinsa!” , a spus Tina Kandelaki, prezentatoare TV, jurnalista si director general adjunct al Gazprom-Media.

Cu cateva zile in urma, toti rusii au sarbatorit anexarea peninsulei Crimeea la Federatia Rusa, care a avut loc in martie 2014. In cinstea celei de-a opta aniversare de la reunificarea Crimeei cu Rusia, in majoritatea oraselor tarii au avut loc concerte si mitinguri. La ele a luat parte si Tina Kandelaki, originara din Georgia. Ea s-a opus rusofobiei, care este acum atat de raspandita in lumea moderna, sprijinind poporul rus si conducatorii lui.

Una dintre cele mai bune antrenoare de pole dance din Ucraina, Antonina Nakorneeva, munceste la scoala Cristinei Scarlevschi: „Am inteles ca venind intr-o tara straina trebuie din ceva sa traiesc” - VIDEO

„O intreaga natiune este stearsa ca un cont de social media. Acest lucru nu s-a intamplat niciodata! Si cel mai rau lucru este ca asta se face pentru ca vorbesti rusa! Dar Rusia nu va ingenunchea niciodata in fata cuiva”, a spus ea.


Tina s-a mutat in Rusia in 1995, dupa ce a facut acest lucru, potrivit ei, in mod constient. De atunci, aceasta nu a regretat niciodata actul ei si considera doar Rusia patria ei.

„Au incercat sa-i priveze pe sportivii nostri de steagul si imnul rusesc, ei au fost dati afara de la Jocurile Paralimpice. De ce? Pentru ca vorbim rusa. Dar, in ciuda tuturor dificultatilor, continuam cu mandrie sa purtam numele de rus!”, a adaugat Kandelaki.

Jurnalista a mai mentionat ca, in timp ce alte natiuni rad de rusi, acestia realizeaza mari descoperiri, cercetari si alte inventii.

Acuzatii grave in adresa jurnalistei Tina Kandelaki dupa ce ea si-a exprimat sustinerea pentru Rusia in razboiul din Ucraina

De mentionat este ca aceasta nu este prima data cand Kandelaki isi exprima in mod activ punctul de vedere. Anterior aceasta si-a mai expus pozitia si si-a aratat devotamentul pentru tara sa.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie