24.11.2023
Noi detalii despre conflictul dintre Brad Pitt si copiii lui: „Este devastator”

Prietenii lui Brad Pitt o invinovatesc pe Angelina Jolie pentru conflictul dintre actor si cei trei copii ai lor.

In urma cu trei ani, Pax Jolie-Pitt l-ar fi atacat pe tatal sau, Brad Pitt, descriindu-l ca fiind un „un nemernic de clasa mondiala” intr-o postare facuta pe Instagram de Ziua Tatalui. Tanarul, pe atunci in varsta de 16 ani, si-a folosit contul sau privat pentru a-l ataca pe actor la patru ani dupa ce Pitt i-ar fi abuzat atat pe fosta sa sotie, Angelina Jolie, cat si pe doi dintre cei sase copii ai lor, la bordul unui avion privat.

„La multi ani de Ziua Tatalui pentru acest nenorocit de clasa mondiala!!! De fiecare data iti dovedesti ca esti o persoana teribila si josnica”, isi incepea Pax mesajul, publicat de Daily Mail. „Nu ai niciun fel de consideratie sau empatie fata de cei 4 copii ai tai mai mici care tremura de frica atunci cand se afla in prezenta ta. Ai facut din viata celor mai apropiati de mine un iad constant. Poti sa-ti spui tie si lumii ce vrei, dar adevarul va iesi la lumina intr-o zi. Asa ca, La multi ani de Ziua Tatalui, fiinta umana ingrozitoare!!!”, ar fi continuat Pax, acum in varsta de 19 ani, referindu-se la Zahara, de 18 ani, Shiloh, de 17 ani, si gemenii Vivienne si Knox, 15 ani (fratele mai mare al lui Pax, Maddox, are 22 de ani).

Horoscop 24 noiembrie 2023. O intalnire cu o persoana misterioasa ii va schimba viata unei zodii

Se pare insa ca nu doar Pax a rupt relatia cu tatal sau. Saptamana trecuta, in timpul ceremoniei de initiere in fratia Alpha Kappa Alpha de la Spelman College, Zahara s-a prezentat drept „Zahara Marley Jolie”, renuntand astfel la numele de familie al tatalui sau. Fanii cred ca gestul facut de tanara dovedeste faptul ca cei doi nu au o relatie buna si ca aceasta nu isi mai doreste sa aiba vreo legatura cu actorul in varsta de 59 de ani. In plus, Daily Mail a anuntat ca atat Maddox, cat si Pax ar fi renuntat „cu ani in urma” la numele Pitt in contexte informale.

Prietenii lui Brad Pitt au vorbit despre acest conflict, declarand ca fosta sotie a lui Brad, Angelina Jolie, este responsabila pentru situatia tensionata din familia lor.

„Postarea de pe Instagram este trista si frustranta, deoarece nu imbunatateste lucrurile. Chiar si atunci cand se spun lucruri negative despre el, Brad respecta vocea copiilor. El nu va vorbi niciodata negativ despre vreunul dintre ei”, a declarat o sursa pentru Daily Mail.

„Exista un sentiment printre prietenii lor ca postarea este un exemplu perfect de alienare parentala – vreau sa spun ca este o demonstratie ca la carte a alienarii parentale. Echipa lui Brad crede ca ea joaca aceste jocuri de ani de zile, dar nu vor sa fie atrasi in lupta cu ea. Au fost ani si ani de zile in care ea a spus si a repetat aceleasi lucruri otravitoare despre el si realitatea este ca ea si-a instrainat copiii, iar acest lucru il supara pe Brad. Ii pasa de toti. Este devastator”, a mai spus sursa.

Jennifer Lopez, din ce in ce mai abatuta si intr-o tinuta atipica - FOTO

In acest context, prietenii Angelinei Jolie au rispostat, declarand ca „Brad Pitt nu are pe nimeni de invinovatit in afara de el insusi. Tot ce vrea Angelina este sa isi vindece familia si sa mearga mai departe, dar el nu o lasa sa plece.”

Articole din aceeasi categorie