01.02.2022
Rihanna este insarcinata cu A$AP Rocky. Primele poze cu burtica de gravida

In mai 2021, A$AP Rocky a confirmat ca se iubeste cu celebra Rihanna. Rapperul a spus atunci ca artista din Barbados este iubirea vietii sale. Azi, cuplul este in culmea fericirii! Cei doi indragostiti vor deveni parinti pentru prima oara. 

Rihanna e gravida si le-a dat vestea fanilor pe Instagram. Cea mai bogata artista din lume a realizat o sedinta foto alaturi de iubitul ei. Imbracata in blugi si cu o geaca roz, Riri si-a etalat mandra burtica de gravida. 

WOW! A fost lansat filmul documentar despre Iuliana Beregoi! In doar cateva ore „Cine sunt eu? Povestea unui vis” a adunat aproape 150 de mii de vizualizari pe Youtube: „Am plans atat de mult. M-am regasit in povestea ta” - VIDEO

Imaginile au fost realizate de fotograful Diggzy in Harlem, cartierul in care s-a nascut A$AP Rocky. 

A luat medalia de aur la Campionatul European din Germania! Vezi cine este biatlonista care a adus victorie Republicii Moldova. INTERVIU cu Alina Stremous

Rihanna (33 de ani) si A$AP Rocky s-au indragostit dupa ce au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cantaretei, Fenty Skin.

Pe Riri, rapperul a descris-o intr-un interviu ca fiind: “Aleasa”, “Doamna mea” sau “Dragostea vietii mele”. Intrebat cum e sa fie intr-o relatie, artistul a spus: “E atat de bine. Atat de bine atunci cand o ai pe cea care trebuie. E aleasa! Stiu asta. Face cat un milion de femei”. 

Articole din aceeasi categorie