20.05.2022
Rihanna a nascut un baiat in urma cu sase zile, dar a pastrat secretul

Rihanna si iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit parinti. Cantareata de 34 de ani a nascut un baietel la 13 mai, insa a tinut evenimentul secret, anunta TMZ.

Rihanna a nascut un baiat in Los Angeles, dupa mai multe zile in care a disparut din viata publica. Conform publicatiei americane TMZ, artista a adus pe lume primul ei copil la 13 mai, insa nu a facut inca anuntul public.

„Imi este foarte rusine”! Actorul ucrainean Igor Lastochkin a recunoscut ca nu mai comunica cu rudele sale din Rusia - VIDEO

In urma cu zece zile, Rihanna inca se afisa in tinute sexy, cu burta de gravida la vedere.

Fiica cea mica a lui Vladimir Putin ar avea o relatie cu un barbat pe nume Zelenski. Katerina ar fi zburat de zeci de ori la iubitul sau

Acum chiar fortez ideea de a fi sexy. Cand femeile raman insarcinate, societatea tinde sa le faca sa isi doreasca sa se ascunda, sa nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy in perioada asta…Dar eu nu cred in mizeria asta! Asa ca incerc lucruri pe care inainte sa raman insarcinata poate ca nu as fi avut curaj sa le port.  Cu cat sunt mai mici, cu cat au mai multe decupaje -  cu atat mai bine”, dezvaluia artista.

Articole din aceeasi categorie