20.09.2022
Radu Sirbu si sotia sa, Ana, au sarbatorit nunta opala la distanta! Ce dedicatii de dragoste si-au transmis cei doi pe retelele de socializare: „Numai cand iti lipseste ceva ii intelegi adevarata valoare” - VIDEO

Pe data de 19 septembrie 2022, Radu si Ana au sarbatorit 21 de ani de casnicie, insa de aceasta data nu au avut ocazia de a fi impreuna.

Pe pagina sa de Instagram, Ana a mentionat ca isi doreste cat mai curand sa fie alaturi de sotul sau.„Mi-am imaginat altfel aniversarea noastra. Dar cred ca ne-am obisnuit deja ca uneori lucrurile nu merg conform planurilor. Sper Dumnezeu sa ne ofere multe alte ocazii de bucurie. Vreau sa stii ca te iubesc pana la capatul lumii si a cerului instelat si iti multumesc pentru ca esti langa mine la bine si la greu, in special in aceste zile, asa cum ai promis. Tot ce-mi doresc astazi este sa fim fericiti si sanatosi, alaturi de copiii nostri si sa ma intorc cat mai rapid in bratele tale, locul meu preferat din tot universul asta mare. Numai cand iti lipseste ceva ii intelegi adevarata valoare.”

Printul Harry, moment emotionant la inmormantarea Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex nu a putut sa cante imnul din cauza lacrimilor

De asemenea, si Radu i-a dedicat sotiei sale un text. „Azi e ziua noastra, e Aniversarea noastra! Azi, acum ceva timp in urma practic s-a nascut familia noastra! La multi ani cu iubire, sanatate si fericire @sianna.official & company @sirbufamily. Sa fim cu totii sanatosi si voiosi. Sianna, I love you! You are my partner in every beautiful things we’ve done! Let’s do more!”

Regina a confruntat-o pe Camilla atunci cand a aflat ca vrea sa divorteze de Charles

Internautii au reusit deja sa-i felicite pe cei doi soti si le-au scris: „La multi ani frumosi impreuna!”, „Felicitari!!! Multi ani fericiti impreuna.”, „La multi si multa fericire.”

Radu si Ana Sirbu s-au casatorit in 2001 si au impreuna trei copii - Anastasia Dalia, Eva Maria si David Nicolas.

Irinna Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical roman, originar din Republica Moldova. In prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. El a devenit cunoscut ca fiind membru al formatiei O-Zone.

Articole din aceeasi categorie