20.09.2022
Regina a confruntat-o pe Camilla atunci cand a aflat ca vrea sa divorteze de Charles

Chiar daca Regele Charles are astazi un adevarat sprijin in Regina consoarta Camilla , in urma mortii suveranei, lucrurile nu au stat intotdeauna asa. Mariajul celor doi a fost candva afectat de probleme. 

Charles si Camilla au avut o aventura si atunci cand Charles era inca casatorit cu Diana.

La aproximativ doi ani de la moartea Printesei, in 1997, Camilla si Charles, in varsta de 73 de ani, si-au facut publica povestea si s-au casatorit in 2005, dar, potrivit unor persoane din interior, lucrurile au inceput sa se inrautateasca in cativa ani.

In timpul acelei perioade critice, Camilla, in varsta de 75 de ani, a inceput „sa ameninte, de ciuda, ca va deversa secrete murdare despre monarhie, sustine o sursa, in timp ce o persoana din interiorul Palatului remarca: „Lucrurile s-au inrautatit atat de rau incat nici macar nu mai puteau ascunde asta".

La un moment dat, zvonurile despre despartire au tot circulat, iar la acea vreme cineva i-a spus tot suveranei: „Reginei i s-a povestit ca sotia fiului sau pregateste o actiune de divort, asa ca imediat Camilla a fost chemata intr-o audienta privata la Buckingham Place”.

Dupa interventia Reginei, cei doi si-a rezolvat rapid problemele, dar relatia Camillei cu Willian si Harry, care au convingerea ca aceasta are un rol in disparitia Dianei, este inca la fel de complicata.

Cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate, Doina Cecan a dat o mare petrecere! Hairstylista a recunoscut ca meseria pentru ea este cea mai importanta: „E viata mea” - VIDEO

„Si-a bagat ghearele si nu l-a lasat nicio clipa pe tata meu”, i-a spus William unui prieten in anii '90. „De aceea a murit mama – pentru ca a fugit la Paris in loc sa fie in siguranta cu familia ei”.

In timp, lucrurile s-au schimbat.

„William a acceptat-o ​​pe Camilla dupa ce si-a dat seama ce inseamna ea pentru tatal sau”, remarca Brown. "Harry, pe de alta parte, nu o suporta pe Camilla. Nu vrea ca ea sa fie regina".

Articole din aceeasi categorie