26.07.2024
Prezentare de modă, muzică live și antrenamente sportive. Ce evenimente te așteaptă în acest weekend - FOTO

Chișinăul este în plină efervescență culturală și în acest weekend, oferind o gamă diversificată de evenimente care promit să încânte toate gusturile. De la modă și muzică live, la antrenamente sportive și proiecții de film sub cerul senin, organizatorii te invită să te alături evenimentelor programate pentru sfârșitul acestei săptămâni.

1. „Leagăn de Flori” ediția a 4-a 

Savurează din plin o seară în oraș, unde o să poți admira noua colecție de rochii atemporale ce poartă în ele țesătura timpului, prin dantelele longevive și atât de spectaculoase.

Mergi pe 27 iulie, la ora 18:00, pe strada Bulgară 32, să trăiești o experiență muzicală unică, unde o să poți asculta vocea de aur a Anei Everling, acompaniată de Igor Iachimciuc (țambal) Ion Vîrlan (contrabas) și Sandu Focșa (acordeon). 

2. Sandra Happiness Fest

Ești gata pentru o explozie de bucurie și distracție? Sandra Ice Cream te invită să petreci o zi de neuitat, plină de activități interactive, muzică live și multă înghețată delicioasă la cea de-a doua ediție a festivalului Sandra Happiness Fest 2024!

Festivalul va culmina cu recitaluri live ale artiștilor îndrăgiți: Gabriel Nebunu, formația Akord, Magnat și Feoctist, Zdob și Zdub!  

Ei sunt moldovenii care au ajuns în Cartea Recordurilor Guinness. Cum au reușit acest lucru - FOTO/VIDEO

3. Antrenament de alergare

Du-te duminică, 28 iulie, la un antrenament intens în aer liber la Valea Morilor pentru a te pune în formă pentru Chișinau Marathon.

Indiferent de nivelul tău de pregătire, antrenorul Natalia Zbîrnea te așteptă să te antrenezi alături de ea, într-o atmosferă energică și motivațională.

4. Seri de Cronograf

În această vară, „Seriile de Cronograf” au devenit o tradiție pentru iubitorii de film în sezonul estival. Proiecțiile de film se vor desfășura sub cerul senin al Chișinăului, în Amfiteatrul Parcului Public „Alunelul”, în fiecare seară de sâmbătă, până la începutul toamnei. Cinefilii din capitală vor putea urmări ultimele producții autohtone, dar și alte filme selectate. Intrarea este gratuită.

Cum a reacționat Iuliana Maranciuc atunci când a aflat că va fi prezentatoare? Ce își amintește: „Când am intrat în direct, am înțeles că...” - VIDEO

5. „Siberia din oase”

Proiecția filmului documentar „Siberia din oase” va avea loc cu începere de la ora 20.30, vineri și sâmbătă, în Piața Marii Adunări Naționale, în preajma expoziției „Trenul Durerii”, amenajate în două vagoane, instalate pentru a comemora cei 75 de ani de la cele mai masive deportări staliniste operate în Basarabia, în noaptea de 5 spre 6 iulie 1949.

6. Workshop de aromaterapie la Tucano

Pe 28 iulie, la ora 18:00, poți merge la un workshop special de aromaterapie, unde vei avea ocazia să îți creezi propria aromă unică! Vei descoperi magia uleiurilor esențiale, învățând să le mirosi și să le aplici cutanat, sub îndrumarea unui expert.

Articole din aceeasi categorie