06.04.2022
Presedintele Joe Biden ii va organiza nunta nepoatei sale la Casa Alba. Cine va plati pentru acest privilegiu?

Cat de bine este sa fii nepoata presedintelui SUA! Te poti marita, la o adica, chiar la Casa Alba.

Si chiar asta are de gand sa faca Naomi Biden, nepoata lui Jill si-a lui Joe Biden, atunci cand se va casatori cu iubitul ei din facultate, Peter Neal, in luna noiembrie.

Un medic si o asistenta s-au casatorit printre ruinele din Harkovul bombardat. Au atras atentia intregii lumi cu ceremonia lor inedita - FOTO/VIDEO

In varsta de 28 de ani, Naomi Biden si-a anuntat planurile printr-o postare pe Twitter, in care le multumea bunicilor ei ca ii dau ocazia sa-si organizeze ziua cea mare la Casa Alba.

“Peter si cu mine le suntem cat se poate de recunoscatori bunicii si bunicului meu pentru ca ne-au dat ocazia sa ne sarbatorim nunta la Casa Alba”, a scris aceasta. Receptia va avea loc pe 19 noiembrie in Aripa de Est a cladirii si va fi platita de catre familia Biden.

Naomi este fiica lui Hunter Biden, fiul presedintelui american, si a fostei sale sotii, Kathleen Buhle. De profesie avocat, aceasta profeseaza in Washington D.C., in timp ce logodnicul Peter, cu patru ani mai tanar decat ea, este in ultimul an la Facultatea de Drept a Universitatii din Pennsylvania.

Bianca Dragusanu spune de ce nu si-a cunoscut soacra, dupa aproape 2 ani de relatie cu Gabi Badalau: „Cum poti sa judeci un om...”

Pe langa Naomi, Joe Biden mai are alti sase nepoti daruiti de fiii lui mai mari, Hunter si Beau, ultimul decedand in 2015.

Articole din aceeasi categorie