20.11.2023
La 26 de ani, este mama a 22 de copii. Femeia si sotul ei viseaza la o familie si mai numeroasa, cu 105 copii - FOTO

Cristina Ozturk din Georgia a devenit populara pe retelele sociale, dupa ce si-a exprimat public dorinta de a fi mama a peste 100 de copii. In prezent, femeia in varsta de 26 de ani si sotul ei, Galip, educa 22 copii. 

Povestea Cristinei, o tanara de origine rusa, incepe cu o vacanta de vara petrecuta in Georgia, unde l-a cunoscut pe Galip, un barbar de origine turca, mai in varsta decat ea. Acesta s-a indragostit la prima vedere de simpatica rusoaica in varsta de 19 ani si a cerut-o in casatorie de la prima intalnire, iar ea a acceptat.

La acea vreme, Cristina avea deja un copil, o fetita pe nume Victoria. Barbatul i-a marturisit ca isi doreste o familie numeroasa si i-a propus Cristinei sa apeleze la mame surogat. In Georgia, acest lucru este destul de raspandit, iar costurile nu sunt atat de ridicate, spre deosebire de alte tari, fiind de 10.000 de dolari plus cheltuieli lunare.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Zodiile care au noroc de bani. Nativii cu sansa mare de imbogatire

Galip Ozturk este un om de afaceri cunoscut in Georgia, iar costurile pentru serviciile clinicii de fertilizare in vitro si pentru mamele surogat n-au fost o problema pentru familie. Astfel, in 2020, au aparut pe lume 9 copii, iar in ianuarie 2021, cuplul s-a bucurat de cel de-al zecelea copil biologic.

Apartamentul sotilor se afla la etajele superioare ale unui bloc. Intr-o postare pe Instagram, Cristina a povestit cine o ajuta cu copiii si cu curatenia in casa. Cel putin 7 femei sunt prezente in fiecare zi in casa familiei: una gateste, patru fac curatenie la etajele 17,18 si 19, iar trei sunt bone care se ocupa exclusiv cu educatia si cu ingrijirea celor mici.

Misha Miller - eveniment spectaculos pentru lansarea piesei „Bratele tale” - FOTO/VIDEO

Cu atatea ajutoare, Cristina reuseste sa fie o mama cool: ea isi gaseste timp pentru a face diverse postari pe retelele sociale, unde a adunat deja o comunitatea impresionanta in jurul ei: peste 250.000 de urmaritori. De asemenea, ea gateste si are grija de o mica gradina, situata pe terasa blocului, unde planteaza de la flori pana la diverse legume.

Cristina si Galip intentioneaza sa aiba mai multi copii. Tanara mamica a scris chiar pe contul ei de Instagram ca tinta ar fi de 105 copii. Motivul pentru care isi doresc atat de multi inca nu a fost dezvaluit. 

Articole din aceeasi categorie