05.06.2024
Este Lady Gaga însărcinată? Pozele cu burtica vedetei s-au viralizat - FOTO

După ce în weekend a apărut cu o burtică vizibilă printr-o rochie neagră, vestea a circulat prin tot Internetul, toate rețelele sociale.

Speculațiile despre sarcină ale lui Lady Gaga au apărut după a purtat la repetiția de nuntă a surorii sale o rochie neagră, strâmtă.

Cântăreața a afișat ceea ce pare a fi o sarcină avansată! Lady Gaga este elegantă în această rochie scurtă, cu mâneci scurte, are perle la gât și părul prins în coc. S-a prezentat astfel la reuniunea organizată de sora sa Natali Germanotta din York, Maine, pentru cina repetiției de nuntă, și poartă pe inelar un inel cu diamante.

Svetlana Nichitina a rupt tăcerea! Câți bani îi oferă lunar Patric Hanganu pentru creșterea copilului - FOTO

Autoarea hitului „Rain On Me” a lipsit în ultima vreme de la evenimente, iar la premiera filmului său HBO „Gaga Chromatica Ball” a optat pentru o ținută voluminoasă, care ascunde orice semn de sarcină. Nu același lucru îl putem spune despre rochia neagră.

Diva din „Gucci”, care are o relație serioasă cu antreprenorul Michael Polansky, a încheiat recent filmările pentru viitorul ei film „Joker: Folie à Deux”, în timp ce lucrează și la noul ei album.

Impresarii artistei au fost contactați de DailyMail pentru declarații oficiale, însă nu au făcut deocamdată niciun comentariu.

Susan Sarandon, atunci și acum! Cum arată legendara actriță care ne-a cucerit în urmă cu 33 de ani în „Thelma&Louise” - FOTO

În martie 2021, au scris tabloidele, dragostea lui Gaga cu Polansky devenea serioasă și ea și-a exprimat atunci dorința de a întemeia o familie cu el.

În interviul oferit InStyle, unde apare și pe copertă, Lady Gaga mărturisea în 2020 că ideea de a avea copii o încântă.

„Abia aștept să fiu mamă”, a spus ea. „Nu este incredibil ce putem face? Putem concepe un omuleț, apoi îl putem crește. Viața lui depinde de noi.”, spunea interpreta hitului „Shallow”.

Zvonurile despre o posibilă sarcină au apărut chiar mai demult. Dinainte de a fi văzută în weekend.

Vedeta din „House of Gucci”, care a fost și domnișoară de onoare, a părut mai fericită ca niciodată în timp ce își ajuta sora cu rochia albă de mireasă.

După ceremonie, artista a fost văzută vorbind cu iubitul ei, Michael Polansky, în vârstă de 46 de ani. Acesta purta un costum elegant, negru, având o floare atașată la reverul sacoului. Cei doi au mers la braț până la mal pentru a face fotografii cu tinerii căsătoriți, relatează DailyMail.

Articole din aceeasi categorie