15.10.2023
Top 4 cele mai empatice zodii

Ni se intampla adesea, fara sa vrem, sa preluam din emotiile si din starile celor din jur, de regula o influenta venind si din partea astrelor.

Fie ca este vorba despre limbajul corpului, mici expresii sau schimbari de tonalitate, oamenii arata intr-un mod subtil cum se simt de fapt, fara sa explice verbal acest lucru. De foarte multe ori ajungem sa preluam astfel de lucruri de la cei din jur, iar daca durerea sau bucuria celor din jur te influenteaza mai mult decat te-ai astepta, inseamna ca esti foarte empatica.

Oamenii empatici simt emotiile celorlalti mai intens si de multe ori le preiau, astfel incat sunt confunzi de propriile sentimente. Cu toate acestea, persoanele empatice se dovedesc a fi prieteni foarte buni si oameni in care poti avea cu usurinta incredere.

Astrologia poate dezvalui multe despre caracterul unei persoane si, chiar daca orice persoana poate fi empatica, aceste 4 zodii se pot deschide cel mai usor in fata celorlalti, incercand mereu sa ajute.

Horoscop 15 octombrie 2023. Schimbari majore in dragoste pentru unele zodii

1. Rac

Racii se numara printre cele mai sensibile persoane, asadar nu este deloc surprinzator ca pot fi foarte atenti la ce simt cei din jur. Daca esti in cautarea unei persoane cu care sa vorbesti atunci cand ai probleme, Racul este zodia perfecta. Acesta este emotiv si are tendinta de a simti absolut tot, ceea ce inseamna ca intelege foarte usor reactiile celor din jur si, totodata, da cele mai bune sfaturi. Cu toate acestea, Racii preiau si starile celor din jur si de multe ori acest lucru poate fi deranjant.

2. Scorpion

Scorpionii stiu sa construiasca un zid de protectie in jurul lor, insa asta nu inseamna ca nu sunt persoane empatice. Ei sunt foarte atenti la comportamentul si la starile celor din jur si cateodata propriile reactii ii pot deruta. Tocmai de aceea, ei prefera sa isi petreaca timpul alaturi de un grup restrans de prieteni. Scorpionul poate fi o persoana destul de intensa, insa asta se datoreaza faptului ca preia din starile celor din jurul lui.

3. Sagetator

Sagetatorii simt cu usurinta cand persoanele apropiate lor au probleme sau un lucru minunat s-a intamplat. Acest simt dezvoltat al lor ii transforma in prieteni buni, insa de cele mai multe ori ei traiesc cu prea multa intensitate si dramele celor dragi. Acest lucru le poate afecta complet starea de spirit, ajungand sa aiba zile proaste doar din cauza celor povestite de prieteni.

5 zodii care nu sunt niciodata subtile

4. Pesti

Pestii sunt foarte empatici si cu greu se opresc din a prelua emotiile celor din jur. Isi pot da seama cu usurinta cand cei dragi au probleme, iar ajutorul pe care il ofera este unul special. Din pacate, ei pot suferi foarte usor din pricina personalitatii lor. Acestia se lupta sa nu preia greutatile celor din jur, insa nu reusesc sa se fereasca intotdeauna.

Articole din aceeasi categorie