18.06.2023
Pasha Parfeni si Yuliana Scutaru au sarbatorit nunta de fier! Vezi ce destinatie exotica au ales sotii pentru aniversare: „Apreciez fiecare zi pe care o petrec cu tine” - FOTO

Pasha Parfeni si Yuliana Scutaru au sarbatorit recent 6 ani de casnicie. Evenimentul de suflet i-a prins pe cei doi in vacanta pe insula Sri Lanca.

Cu ocazia nuntii de fier, Pasha a publicat in mediul online si un mesaj in care si-a exprimat dragostea nemarginita fata de Yuliana.

„Sase ani de casnicie! La multi ani cu ocazia aniversarii casatoriei, Yuliana! Este o calatorie uimitoare plina de dragoste, rasete si momente de neuitat. Apreciez fiecare zi pe care o petrec cu tine si apreciez legatura pe care o impartasim. Ne doresc inca multi ani fericiti plini de aventura, crestere si realizari frumoase. Te iubesc!”, a scris interpretul in descrierea unei colectii de fotografii realizate in timpul vacantei.

„Multumesc, @pashaparfeni! Si eu te iubesc si iti multumesc pentru ca esti!”, i-a raspuns Scutaru sotului ei.

Kate si Camilla, actuala si viitoare regina a Marii Britanii, s-au imbracat aproape identic. Afla care este motivul

Pavel Parfeni, cunoscut sub numele scenic Pasha Parfeni, este un cantaret moldovean de muzica pop, fost membru al formatiei SunStroke Project.

Cristina Ich cheltuie o avere cand vine vorba de imaginea sa. Afla cat a platit moldoveanca pentru o pereche de cercei de designer - FOTO

Articole din aceeasi categorie