05.04.2023
Parca e sora mai mare! Vezi cum a fost surprinsa mama Marinelei Bezer de ziua ei de nastere - FOTO/VIDEO

Acum o zi, mama surorilor Marinela si Nicoleta Bezer, Lilia, si-a sarbatorit ziua de nastere.

In aceasta zi importanta pentru Lilia Bezer, familia ei, dar si cei mai apropiati prieteni au venit sa o felicite chiar la locul de munca.

Ea a suflat lumnarile de pe tort, si-a facut poze cu acesta si a petrecut frumos timpul in compania celor dragi. „La multi ani, mama.”, a scris Marinela in descrierea unui filmulet publicat pe Instagram.

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii au devenit sot si sotie! Bloggerita a optat pentru o tinuta de mireasa deosebita si stilata: „Abia astept nunta noastra din vara aceasta” - VIDEO

De asemenea, Marinela a postat si un video cu cadoul pe care i l-a oferit cele care i-a dat viata. Cu toate acestea, tot ce se poate observa in clip este cutia de la „Chanel”. „Meriti ce-i mai bun.”, a mentionat Marinela Bezer.

Totodata, fiica cea mare a familie Bezer a publicat si o fotografie impreuna cu Lilia. „You are the most precious, beautiful and wise woman with a heart of an angel! My forever beauty and style icon! Love you infinitely.”, in traducere din engleza: „Esti cea mai pretioasa, frumoasa si inteleapta femeie, cu o inima de inger! Esti simbolul meu de frumusete si stil pentru totdeauna! Te iubesc la nesfarsit.”, a recunoscut bloggerita.

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Cum sa te imbraci de Pasti! Afla de la fashion stilista Xenia Bugneac cele mai importante reguli de stil pe care trebuie sa le respecti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie