05.04.2023
Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii au devenit sot si sotie! Bloggerita a optat pentru o tinuta de mireasa deosebita si stilata: „Abia astept nunta noastra din vara aceasta” - VIDEO

Dupa mai bine de 7 ani de cand formeaza un cuplu, cunoscutii bloggeri din Moldova, Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii si-au oficializat relatia.

Acestia au mers la Oficiul Starii Civile, acolo unde si-au inregistrat casatoria. Despre acest lucru, Michaela a anuntat pe pagina sa de Instagram prin intermediul unui filmulet emotionant din timpul evenimentului.

„We are officially Mr. and Mrs. Zagaevskii. Can't wait for our wedding this summer! Love you so much!”, in traducere din engleza: „Suntem oficial domnul si doamna Zagaevskii. Abia astept nunta noastra din vara aceasta! Te iubesc atat de mult!”, a scris influencerita in descrierea clipului video.

Tinuta pe care a purtat-o Michaela pentru oficializarea relatie a fost una deosebita, totul datorita faptului ca aceasta a decis sa nu poarte rochie, ci salopeta. De asemenea, clasicii pantofi stiletto au fost inlocuiti cu o pereche de cizme.

Nicolae Botgros - imagini rare alaturi de fiica sa! Vezi cum a felicitat-o maestrul pe Nicoleta care a implinit 5 ani - FOTO

Internautii bucurosi de vestea impartasita de Michaela, au venit cu felicitari si mesaje calduroase in sectiunea de comentarii a postarii: „Asa da! Frumosi mai sunteti! Task pentru mine pentru la vara: dansez pana la deshidratare toate fetele singure de la nunta!”, „Felicitari. Sa va fie intr-un ceas bun!”, „Felicitari, frumosilor.”

Michaela si Veaceslav sunt impreuna de 7 ani. Cuplul isi incanta regulat urmaritorii cu video-uri frumoase unde isi demonstreaza dragostea. In luna iunie a anului 2021, tanarul a cerut-o in casatorie pe Michaela in Italia.

Nina Cretu si Jennifer Lopez - in aceeasi rochie marca Valentino! Vezi cum arata si cat costa aceasta: „A intrat noaptea, pe ascuns, la mine in garderoba...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie