15.03.2024
Copia mamei! Anisoara Loghin a publicat o fotografie rara cu Raul: „La multi ani, copil frumos” - FOTO

Astazi, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta de la PRO TV, Anisoara Loghin a impartasit cu urmaritorii sai virtuali un mesaj de felicitare pentru fiul sau Raul care a implinit 3 anisori.

„Sunt sau nu copiii sensul vietii, nu stiu…dar stiu sigur ca ei sunt ce are viata mai frumos sa ne ofere. La multi ani, copil frumos! Sa spun ca te iubesc ar insemna sa spun prea putin. Mami si tati @ginsari10 sunt acolo mereu pentru tine”, a scris Anisoara pe Instagram.

De asemenea, prezentatoarea a publicat si o fotografie adorabila cu fiul ei.

Imaginea care a topit internetul! Marc Anthony a publicat prima poza cu chipul fiului sau: „Seamana cu mami! Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers” - FOTO

Postarea a fost apreciata de sute de internauti. Totodata, unii l-au si felicitat pe micul Raul cu ocazia aniversarii:

„La multi ani, Raul”, „La multi anisori o dulceata”, „La multi ani, Raulica-bombonica! Si voi, parintii sa va bucurati de el”, „La multi ani sanatosi alaturi de parinti”, „Adorabili ambii, da ei sunt sensul vietii! Sanatate la toata familia”, „La multi ani”, „La multi anisori”.

Iulia Vantur, enervata la culme de Teo Trandafir! A izbucnit in direct: „Draga mea, acum sincer...”

Anisoara Loghin este prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta. Este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel pe nume Raul si o fetita, Carla.

Articole din aceeasi categorie