02.11.2022
Cornelia Stefanet - zi de nastere de neuitat! Afla in ce tara isi sarbatoreste interpreta aniversarea, dar si cum a fost surprinsa dis de dimineata de catre sotul ei - VIDEO

Si pentru ca sotia sa, Cornelia a implinit astazi 31 de ani, Marcel a decis sa o surprinda placut pe aceasta si a organizat o vacanta spontana in Spania.

Artista a reusit deja sa publice imagini din calatoria sa din Barcelona in mediul online. „Turistii obositi au batut astazi recordul la mersul pe jos, vreo 15 kilometri prin Barcelona si inca mai reuseam cativa daca nu erau sleiti de foame si puteri. In schimb cate am reusit sa vedem chiar din prima zi. Barcelona, un oras extraordinar. Multumesc iubire, Marcel Stefanet pentru calatoria surpriza.”, a mentionat Kornelia.

Carmen Iohannis implineste astazi 62 de ani si, de 40 de ani, ii este alaturi lui Klaus Iohannis

In primele ore ale diminetii, Cornelia a avut parte inca de o surpriza. Aceasta a primit in dar baloane, vin spumant, dar si un tort aniversar.

Dupa cativa ani, soprana Olga Busuioc a revenit acasa! Artista a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram: „Sunt tare multi ani in spate, multe istorii, destine...” - FOTO/VIDEO

„Surpriza din aceasta dimineata! Multumesc iubire, Marcel Stefanet, pentru tot! Te iubesc!”, a scris interpreta in descrierea unei fotografii publicate pe Instagram.

Kornelia si Marcel Stefanet reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe micuta Alexandra, in varsta de 8 ani.

Articole din aceeasi categorie