12.12.2023
Edward Sanda dezvaluie cum a decurs prima intalnire cu socrul lui, Pavel Stratan. Cum se intelege acum cu el

Cleopatra Stratan s-a maritat la 19 ani cu Edward Sanda, dupa o relatie de aproape patru ani. La randul sau foarte tanar pe vremea cand si-a cunoscut actuala sotie, Edward spune ca i-a fost frica de socrul sau atunci cand l-a intalnit prima oara, insa, ulterior a realizat ca temerile sale au fost nejustificate.

Pavel Stratan a fost un tata protector pentru Cleopatra si a zis de numeroase ori ca pana va deveni majora va fi clar sub observatia lui. Ei bine, in ziua in care a implinit 18 ani, Cleopatra Stratan a fost ceruta de sotie de Edward Sanda, iar cateva luni mai tarziu jucau la nunta. Acum, Edward are o relatie foarte buna cu socrul sau, insa recunoaste ca la prima intalnire i-a fost frica de el.

„Ti-a fost frica de tata cand l-ai cunoscut?”, l-a intrebat Cleopatra pe Edward. „Da! Pai? Voi ati vazut cum arata… Eu nu il cunosteam foarte bine si are o imagine dura, aparent”, a raspuns cantaretul.

De la 110 kilograme, la 60. Cum a reusit o femeie de 34 de ani sa slabeasca zeci de kilograme: „Mi-am recapatat increderea in mine” - FOTO

„Aveam 15 ani si eram fata lui tata. S-a temut cand a aparut Edi in viata mea, iti dai seama”, l-a completat Cleopatra Stratan.

„Noi lucram impreuna deja, dar la prima intalnire oficiala cu Pavel Stratan am avut mari emotii, dar a fost foarte ok. Eu nu stiam cum o sa reactioneze si ce o sa imi zica. Ma asteptam la tot ce e mai rau.

Nici nu imi aduc aminte daca am zis ceva, dar el a spus ca e de acord cu relatia noastra, ca ne sustine. Mai mult, a contribuit si el la apropierea dintre noi pentru ca si-a dat seama ca intre noi e ceva serios”, a mai spus Edward Sanda, in cadrul emisiunii „Detectorul de Minciuni”, potrivit playtech.ro.

Imagine rara cu Nicoleta si Iuliana Luciu. Cum s-au fotografiat cele doua - FOTO

Articole din aceeasi categorie