11.12.2023
La inceput era o gluma, acum - o afacere de succes! Afla povestea sotilor Marina si Dan Panis: „Equivalenza ne-a rasturnat lumea peste cap” - VIDEO

Invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta au fost fondatorii brandului spaniol Equivalenza in Moldova, Marina si Dan Panis.

Mult timp, Marina si Dan Panis au fost plecati din tara, insa la un moment dat au decis sa revina acasa. „Daca sincer, noi 12 ani nu am locuit in Moldova. Cum am plecat la 18 ani la studii in Romania, dupa aia am locuit la Londra, am revenit acasa, iarasi am plecat. Dar am plecat si ne-am stabilit in Italia. In Italia i-am descoperit, noi fiind primii care i-am testat si am ramas socati. Noi eram fanii marelor brand-uri si nu puteam crede ca un produs la un pret atat de rezonabil poate fi calitativ”, a mentionat Marina Panis, fondatoarea brandului spaniol Equivalenza in Moldova.

„Mai ales eu. Eu eram foarte neincrezut pana la prima experienta”, a adaugat Dan Panis.

Marina Panis a recunoscut ca totul a inceput dintr-o gluma: „Dupa aia am testat mai multe arome si asa dintr-o gluma am zis: „Ce-ar fi sa ducem Equivalenza in Moldova”. Noi eram stabiliti definitiv in Italia. Equivalenza ne-a rasturnat lumea peste cap. De la idee pana la realizare a durat exact 3 luni. Am lasat totul si iata-ne aici”.

De 20 de ani sunt pe acelasi drum, de 20 de ani isi canta dragostea. Costi Burlacu si Corina Tepes au ridicat spectatorii in picioare la un concert de zile mari: „Foarte multa lume si-a dorit sa vina” - VIDEO

Intrebati cat de greu este sa deschizi o franciza la noi in tara, Dan Panis a raspuns: „Prima lor reactie a fost: „Nu”. Dar totusi a fost un test pentru ei si au zis: „ Sa incercam”. Fara incredere, fara siguranta. O alta provocare a fost nenoricirea din Ucraina”.

„Daca vrem si noi o schimbare in Moldova trebuie sa ne adaptam”, a explicat invitata.

Mariana Colta - o noua premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei: „Mandra-i hora romaneasca” - VIDEO

Au stralucit la propriu! Vezi ce tinute au purtat prezentatorii PRO TV in cadrul editiei aniversare de 11 ani a emisiunii O Seara Perfecta - FOTO

Recent, brandul spaniol Equivalenza s-a extins. La deschiderea magazinului au fost prezenti si reprezentanti ai companiei din Spania. „Au ramas mega impresionate. Incercau sa schimbe biletele de avion. Foarte mult le-a placut deservirea, profesionalismul”, a notat Marina Panis.

De asemenea, in cele din urma, invitata a adaugat: „Venim sa distrugem stereotipul ca doar produsele scumpe pot fi de calitate pentru ca Equivalenza chiar demonstreaza acest lucru. Dupa cum a explicat si parfumiera brandului, Equivalenza nu investeste foarte mult in marketing, ei investesc in calitate”.

Articole din aceeasi categorie